Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült, hogy a párom úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy a párom úgy jött velem össze, hogy közben volt mással kapcsolata, és nem is szakított a csajjal csak eltűnt. Bízhatok benne?

Figyelt kérdés
Engem szeret ezt tudom, mert, különben a másik csajjal maradt volna és nem engem választott volna.
2021. jún. 5. 10:17
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Az exén kívül 3 kapcsolata volt egy 3 éves és kettő 1,5 éves, tehát nem egy ugrálós fajta
2021. jún. 5. 12:36
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Es honnan tudod hogy azokat csalta e vagy volt e átfedés. Egy mérgező kapcsolatba nem lépnék a helyedben. Látszik hogy nem akarnád elfogadni hogy ez nem oké, de hát ez nem oké
2021. jún. 5. 13:22
 13/32 A kérdező kommentje:
am. meg 7es az h megfenyegette az exét azt csak indulatból mondta, nem gondolta komolyan, után röhögtünk rajta h az ex felcseszte ezen magát. És az h nőként volt fent tinderen, ha neked nehéz lenne az anyagi körülményed te is próbálnál pénzt szerezni, az is az ex miatt volt mert lehúzta pénzzel
2021. jún. 5. 13:31
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira szeretne téged, akkor úgy jött volna veled össze, hogy nincs másik párkapcsolata! Az se érett felnőtt viselkedés, hogy szó nélkül lelépett. Ha egyáltalán lelépett, mert lehet a nő dobta ki.
2021. jún. 5. 13:35
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Perszepersze, fogjatok csak mindent az exre. Ahhoz képest, hogy az ex "húzta le", mégis ő akart az exed nyakára költözni. Hagyjuk már.

Amúgy meg én is voltam már szorult helyzetben, mégsem mások átverésével akartam pénzt szerezni. Erre így sem-úgy sem létezik normális magyarázat.

Hiába mentegeted, a palid egy inkorrekt szar alak, az élet minden fontos területén.

Ha meg az ex lehúzta és undorodik tőle, még mindig kérdezem, miért nem szakított?

Te meg mi a pics@nak teszel fel kérdést, ha minden hazugságát iszod az újdonsült kis vérszívódnak? :D

El lehetsz vele Ideig-óráig, de biztos nem lesz vele életre szóló kapcsolatod, mert téged is úgy ott fog hagyni, mint egy kalap sz@rt,amint kezd majd kinyílni a szemed vele kapcsolatban.

Aztán elkezdesz majd az igazadért harcolni, jajjjmiértnemviselkedszmárúgyvelemmintazelején

És ez lesz az a pont, amikor téged is megun és usgyi a következőre.

Sok boldogságot!:D

2021. jún. 5. 19:05
 16/32 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam még h a csaj terhes volt a páromtól, elvetette, most meg előadja h a párom kényszerítette rá, pedig a csaj cseszte át. A páromnak még a kocsiját is el kellett adnia h ki tudja fizetni a műtétet, mert a párom megmondta h nem akar ilyen nőtől gyereket. Aztán most sír h jajj kényszerítette az abortuszra aha ha ennyire meg akarta volna tartani akkor senki nem tudja megállítani. Szóval hiába mentegetitek az exet itt a a nő a hülye.
2021. jún. 5. 20:26
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
25 ezer egy abortusz..
2021. jún. 5. 20:27
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Itt mind a 3an hülyék vagytok, nem csak az ex.
2021. jún. 5. 21:27
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Te jo eg, neked aztan irhat barmit az ember, idejottel megmagyarazni, hogy tokmindegy mi mit gondolunk, te tudod a frankot. Mi celod volt a kerdes kiirasaval? Mert mi nem rohogunk a ex-en, ez valami tini korbol visszamaradt csokeveny lehet nalatok. Vagy pedig putris viselkedes. Csinalj amit akarsz, lathatoan te keresed magadnak a bajt.
2021. jún. 6. 13:42
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Belinkelné valaki azt a kérdést, ami szerintetek ennek a kérdezőnek a korábbi kérdése?

Amúgy igen kérdező, a nő a hülye. (Te vagy most "a nő" ugye?)

2021. jún. 8. 07:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!