Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy a párom úgy jött velem össze, hogy közben volt mással kapcsolata, és nem is szakított a csajjal csak eltűnt. Bízhatok benne?
Perszepersze, fogjatok csak mindent az exre. Ahhoz képest, hogy az ex "húzta le", mégis ő akart az exed nyakára költözni. Hagyjuk már.
Amúgy meg én is voltam már szorult helyzetben, mégsem mások átverésével akartam pénzt szerezni. Erre így sem-úgy sem létezik normális magyarázat.
Hiába mentegeted, a palid egy inkorrekt szar alak, az élet minden fontos területén.
Ha meg az ex lehúzta és undorodik tőle, még mindig kérdezem, miért nem szakított?
Te meg mi a pics@nak teszel fel kérdést, ha minden hazugságát iszod az újdonsült kis vérszívódnak? :D
El lehetsz vele Ideig-óráig, de biztos nem lesz vele életre szóló kapcsolatod, mert téged is úgy ott fog hagyni, mint egy kalap sz@rt,amint kezd majd kinyílni a szemed vele kapcsolatban.
Aztán elkezdesz majd az igazadért harcolni, jajjjmiértnemviselkedszmárúgyvelemmintazelején
És ez lesz az a pont, amikor téged is megun és usgyi a következőre.
Sok boldogságot!:D
Belinkelné valaki azt a kérdést, ami szerintetek ennek a kérdezőnek a korábbi kérdése?
Amúgy igen kérdező, a nő a hülye. (Te vagy most "a nő" ugye?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!