Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érti meg a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg a párom, hogy miatta, a közös jövőnkért csinálom?

Figyelt kérdés
Munkahelyet váltottam, azért, hogy jobban keressek, többet tudjak tenni a közös kasszába. Ez azzal jár, hogy sokszor túlóráznom kell, számtalanszor féltékenykedik, hogy biztos másik pasival ismerkedem,vagy nem is a munkahelyemen maradtam tovább, hanem máshol voltam.
2021. jún. 4. 16:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
mire odajutsz a sok túlórával, hogy megvan az önerő..addigra nem lesz pár, akivel felvehetnéd a hitelt.
2021. jún. 4. 20:24
 12/16 anonim ***** válasza:
66%

Tegyél egy lépést hátra.

Lehet, hogy régimódi vagyok, de nőként egyáltalán nem feladatod sok túlórát vállalni, hogy te teremtsd meg a tőkét. Ha magad miatt csinálod, oké, de nekem nagyon furcsa, ha egy nő küzd többet a kapcsolatért. Legalábbis az ilyen felállásnak sosincs jó vége.

2021. jún. 4. 21:52
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

Meggondolnám azt a közös jövőt!

Most gyakorlatilag azt mondja, hogy pénzért kefélsz másokkal.

2021. jún. 4. 22:13
 14/16 anonim ***** válasza:
58%

11, de az megvan, hogy a féltékenységnek még mindig semmi köze a túlórákhoz. Nem a munka miatt megy tönkre, hanem mert be van golyózva a srác.

12, nem kell meghátrálni. Miért kéne? A csávónak vannak gondjai, amit neki kell megoldania. Persze a kérdező,mint a párja,ebben nyújtson segítséget, legyen támasz, mert erről szól egy kapcsolat, de amíg nincs összefüggés a munka-túlórázás és a féltékenység között, addig nincs miről beszélni... és jelenleg nincs. A Srác akkor is féltékeny lenne, ha szerencsétlen csajszi a barátnőivel menne ki, vagy sportolna, vagy egy hobbijának élne. Ez az állapot nem normális a férfi részéről.

2021. jún. 4. 22:46
 15/16 anonim ***** válasza:
25%
Amúgy ha tudnám hogy rajtam kívül mással is kavart az illető ......nem csodálom hogy nem bízik benned. Az hogy egyszerre ismerkedik az ember többel és egye fene kipróbálom ezt is azt is aztán választok szerintem undorító.
2021. jún. 4. 23:44
 16/16 anonim ***** válasza:
32%
Majd abbahagyja.Megszokja hogy ez van és idővel és belenyugszik.Tapasztalat.
2021. jún. 5. 07:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!