Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el neki finoman?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki finoman?

Figyelt kérdés
Kicsit kezdi túl tolni az evést és sajnos ebbe a gyors kaják és édességek is bele tartoznak ( ültő helyben egy tábla csoki és csipsz, sütik stb.) és ez már kezd nagyon meglátszani rajta a mozgásra meg nem tudom rávenni. Ez pedig egyre jobban zavar és egyre kevésbé látom emiatt vonzónak. Ezt hogy vezessen fel neki?

2021. jún. 4. 12:09
 1/10 anonim ***** válasza:
4%
Dobd ki, majd olvas a sorok között. Találsz jobbat pillanatok alatt.
2021. jún. 4. 12:15
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem javasold neki hogy mozogjatok együtt, fogyózzatok együtt. Mondd h mostantól odafigyelsz az egészséges étrendre és örülnél ha veled tartana.
2021. jún. 4. 12:16
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Mondd neki hogy kisebb lesz a farka ha túl nagy zsírréteget növeszt az ágyékára. Meg hát a nagy has alól is elég hervasztó előszedni.
2021. jún. 4. 12:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy leírtad - egy kapcsolatban legyél őszinte, de ne bántó.
2021. jún. 4. 12:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

ahogy 4 is írja, őszintén, de kellő érzékenységgel.

ne játszd meg magad, ne tégy úgy, mintha kizárólag az ő egészsége és testi jóléte érdekelne (mert inkább az zavar, hogy egyre kevésbé látod vonzónak - normális emberi dolog egyébként, szóval ne érezd magad szarnak emiatt).

valahogy így:

"drága, nagyon szeretlek és nagyon jó veled, de úgy látom, mostanában egyre egészségtelenebbül eszel, és az amellett, hogy a szervezetednek sem jó, egyre több külső változással is jár, sajnos nem túl jó hatással a vonzalomra. és ha ez így folytatódik, az egyikünknek sem lesz túl jó. de nagyon bízok benne, hogy sikerül valamit kezdenünk a dologgal. nagyon szeretlek."

és ha egy kicsit megemésztette a dolgot, hozakodj elő, hogyan tudnád őt segíteni a változásban, mit tudnátok tenni együtt, mi áll az evéskényszere mögött, milyen mozgásos tevékenységek vannak, amiket ő is szívesen csinálna, stb.

2021. jún. 4. 12:33
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem kell nagyon kidomborítani, hogy nem látod vonzónak. De elkezdheted hangsúlyozni, hogy jó lenne, ha kevesebb csokit enne. Próbáld meg játêkosan és humorral kezelni, ne sértődj meg, ha dugiban azért eszik valamit vagy nem csinálja azt amit megbeszéltetek, de jelezd neki, hogy észrevetted és zavar.
2021. jún. 4. 12:46
 7/10 A kérdező kommentje:
A figyeljünk az étkezésre és mozogjunk közösen részén már túl vagyunk... Én azóta is csinálom és próbálok minél jobban figyelni de sajnos ő sajnos feladata (elég gyorsan)
2021. jún. 4. 12:48
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
szerintem meg igenis lengesd be. úgy tűnik, enélkül nem fogja komolyan venni (meg hát párkapcsolati téren is elég komoly probléma tud lenni, főleg fiatalabb korban nem sok ember szexuális vonzódása marad a régi, ha a párja elkezdi drasztikusan elhagyni magát, igénytelenné válik, egyre csak zabál és hízik)
2021. jún. 4. 12:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha belekezdtetek akkor ne hagyd hogy olyan könnyen feladja. Legyél rámenősebb. Ezekszerint ő is akarja h fogyjon.
2021. jún. 4. 12:55
 10/10 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem is mondd meg, hogy a vonzalommal lesz a gond.

Igazából én sosem hittem el, hogy bárki is azért szól be egy kövér embernek/ajánlgatja az egészséges életmódot, mert hú, de nagyon aggódik az egészségért.

2021. jún. 4. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!