Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnő gondok, . Többi lent,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VizuarHUN kérdése:

Barátnő gondok, . Többi lent, mit kene tennem?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a baratmommel tobb mint masfel eve vagyunk egyutt, fel evig semmi gond sem volt. Az utan kezdett kibontakozni. Jottek a gondok sajnos. Mindig bejon hozzam amikor furdok, amikor wczek akkor is hallgatozik es nyitogatja az ajtot. Most elkezdtem melozni, es nem akart el engedni, azzal, hogy lesznek ott lanyok es en biztos megcsalom. Ra is irt a munka tarsamra, hogy vannak-e lanyok. Nem lehetnek lany ismeroseim, nem lajkolhatok, nem nezhetek tiktokon lanyokat, nem kovethetek. Napi szinten vagy 10x atnezi a telom, messenger stb.. Neha amikor rahagyom akkor elkezd utni, meg elhordani mindennek. Anyja is megmondta, hogy nem normalis amit csinal. Nem lehet vele semmit csinalni, el menni setalni se semmit, csak fekudni akar. Most is hazajottem melobol, furodni akartam, es bejott, leullt a kad szelere, hogy nem fog o kimenni mert en biztos masra verem. Nagyon sok amit csinal, mindenhol leeget multkor a buszon kezdett el vitatkozni, de ez meg csak a 1% Jo vele es jol erzem magam vele de mar nem olyan mint volt, es pont ezzel a viselkedessel amit csinal. Amugy nem adtam ra sosem okot,hogy ezt csinalja. Tippeket, segitseget elfogdadok. Ui: Bocsanat a helyesirasi hibakert csak gyorsan es tomoren akartam ezeket leirni. Szoval mit kene tennem?
2021. jún. 2. 23:58
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

lapát

Amúgy próbáltál vele beszélni erről? Ha igen, és nem érti meg, akkor sajnos csak a szakítás marad.

2021. jún. 3. 00:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen probaltam, tobbszor is de nem hat ra semmi.. nem csak en beszeltem vele de semmi..
2021. jún. 3. 00:08
 3/6 anonim ***** válasza:
97%

Ismerem az ilyet, nem normalis, beszelgetes semmit nem er, valtozni nem fog.

Talan ennyire nem volt durva amit az exem csinalt, de o is allandoan ellenorizgetett, nem mehettem sehova nelkule, stb stb.

3 evem ment ra, mert hulye voltam, te ne legyel az, dobd ki.

2021. jún. 3. 00:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazad van.
2021. jún. 3. 00:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ilyen toxic volt az exem. Beszélsz neki, ő meg csak bámul a semmibe és végül kiderül, hogy az egészből annyit hallot meg, hogy "beszélnünk kell". Elkérte a jelszavam (odaadtam neki, hogy végre lenyugodjon és békénhagyjon) és tiltogatta le a lány ismerőseimet. Szégyenemre a legjobb barátaim húgai is a barátomon keresztül kérdezték meg, hogy miért tiltottam őket, én meg azt sem tudtam mi történik. Ha elvittem vacsorázni, a pincérnőre csúnyán nézett, mert sziával köszöntem neki. Még a vonatjegy árus nénikére is féltékeny volt. A rokonaimmal való beszélgetéseket is átnézegette, sőt, végül már a barátaimmal valót is, mert félt, hogy ők nőket küldözgetnek nekem. Az ő mániája is volt ez a "tuti másra vered" duma. A szakítás után is belépkedett néha pár helyre, ahol elfelejtettem jelszavat változtatni. Mint kiderült, magából indult ki, mert végig megcsalt. Én megmondanám neki, hogy ha nem változtat akkor vége. Azért esélyt még kell adni neki a változásra, de ha nem segít, csak az időd pocsékolod. Sok sikert
2021. jún. 3. 01:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha eletem vegeig egyedul maradnek emiatt, ilyen csajt akkor is azonnal otthagynek.
2021. jún. 3. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!