Hogyan szerezzek barátnőt, ha a környezetem elfogult velem kapcsolatban?
Nem is tudom, hogy lehetne ezt a kérdést normálisan feltenni. :'D
Annyi a háttérsztori, hogy valami ok miatt a családba és a baráti körből mindenki szépnek született, és mindenkinek kb. fullos barátnője van/volt. És itt vagyok én, aki nem örökölt jó géneket, és randa lettem. Ebbe nem törődtem bele, sokat javítottam a külsőmön, így elértem azt, hogy legalább az átlagos lányok észrevegyenek.
Na de, körülöttem mindenki szépnek lát, és mindenképp mellettem is valami bomba nőt akarnak látni... De nem veszik észre, hogy nem vonzó a külsőm, így örülök, ha egyáltalán egy lány észrevesz. Múltkor is megmutattam, hogy ki tetszett, és bár nem szólták le, láttam a csalódottságokat az arcokon. De én meg most töltöttem be a 22. évem, még nem volt barátnőm, és már nagyon vágyok valakire, úgyhogy én a külsővel kb. nem is foglalkozok. Így nem tudom, hogy hogy érjem el azt, hogy ha én összejövök egy számomra tökéletes lánnyal (aki lehet, hogy külsőleg nem bomba, de engem ez nem érdekel mert én sem vagyok az. :'D), akkor ne nézzenek rám furán a barátok/rokonok.
Ja és nagyon szeretem a barátaimat, és a rokonságot is, mert mindig segítettek bármiben ha bajba voltam(pont ezért vannak ekkora hatással rám, amúgy lesz*rnám mit gondolnak), egyedül ez a barátnő kérdés ilyen kínos valamiért.
Ez a te életed, nem nekik szerzel párkapcsolatot.
Ha még mindig egyedül vagy, az elhangozzak alapján közrejátszhat benne az ő viselkedésük, ergo ebből a szempontból hátráltatnak.
Légy a saját urad és ha úgy érzed, találtál egy tökéletes nőt, ne az ő véleményük határozzon be, csak a lány kinézete miatt.
Ezzel semmit, a család már csak ilyen.
Velem is ezt csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!