Mennyire hihető az hogy valakinek 25-30 évesen 20-30 nője volt, az én környezetemben a többségnek 2-3 kapcsolata volt?
Figyelt kérdés
2019. máj. 17. 16:18
1/15 anonim válasza:
Nője és nem kapcsolata. Látod így már hihető.
2/15 anonim válasza:
A "nője" meg a "kapcsolata" az azért nagyon nem ugyanaz. 20-30 "nőjé"-ben nincs semmi rendkívüli. Még egy nőnek is simán van annyi "pasija" annyi idős korára.
3/15 anonim válasza:
Van, aki már tizévesen eljut a tucatig - persze ezek többynyire néhány napos-hetes "kapcsolatok". Nagyotmondásra persze jó.
4/15 anonim válasza:
Egyejszakasokat is beleszamolva siman hiheto. Meg 20 ev alatt is.
5/15 A kérdező kommentje:
Miért nektek hány volt mert szerintem hazudtok
2019. máj. 17. 16:36
7/15 A kérdező kommentje:
És mennyi vagy
2019. máj. 17. 16:43
8/15 anonim válasza:
Ismerek 2 ilyen korú srácot, akiről tudom, hogy kb. ennyi szexpartnere volt már. (És nem csak lódít meg nagyzol, hanem tényleg.) Na most ismerek mondjuk kétszáz ilyen korú srácot, úgyhogy ez nyilván messze nem átlagos.
9/15 A kérdező kommentje:
És te ezt honnan tudod nekik mennyi volt
2019. máj. 17. 16:58
10/15 anonim válasza:
Ha jól néz ki, akkor még ettől sokkal több is simán elhihető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!