Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Bnőmmel 5 éve vagyunk együtt, néha úgy érzem hogy unom, van mikor nagyon elvagyok vele, de a közösségi oldalakon is (Messenger, Viber) alig van kedvem néha beszélni vele, egy ideje már csak azzal van hogy jó lenne összeköltözni meg ilyen nagyon komoly dolgok (pl.: Gyerek). De én még ezt nem akarom korainak tartom, főleg úgy hogy 22 éves vagyok. Ha meg közlöm vele hogy nem akarok még akkor rögtön veszekedés van belőle.
Van hogy több napot együtt alszunk, de nagyon sokszor a szexet is csak én kezdeményezem, ha rajta múlna csak alvás lenne semmi szex. Hiányzik az hogy egy olyan nő mellett legyek aki kezdeményez, aki vad és szenvedélyes, valamikor még a legelején ő is viszonylag az volt, de ez azóta nagyon elmúlt. Jó lenne azt érezni hogy hirtelen rám mászik és csinál mindent magától nem az hogy nekem kell még állandóan olyan állapotba hozni hogy kedve legyen hozzá, a szex viszont jó neki is nekem is-de mint mondtam hiányzik a szenvedély. Ja és nem érzem úgy hogy én most azonnal össze tudnék vele költözni, mert már olyan nagyon megszokássá vált ez az egész kapcsolat a részemről, viszont szeretem a szüleivel is eléggé jól kijövök-ha vége lenne a kapcsolatnak az a környezetünkre is rossz hatással lehetne?! Hisz annyi mindenkit megismertem ő általa - de félek hogy ennek a kapcsolatnak nem sok jövője lesz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!