Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Bnőmmel 5 éve vagyunk együtt, néha úgy érzem hogy unom, van mikor nagyon elvagyok vele, de a közösségi oldalakon is (Messenger, Viber) alig van kedvem néha beszélni vele, egy ideje már csak azzal van hogy jó lenne összeköltözni meg ilyen nagyon komoly dolgok (pl.: Gyerek). De én még ezt nem akarom korainak tartom, főleg úgy hogy 22 éves vagyok. Ha meg közlöm vele hogy nem akarok még akkor rögtön veszekedés van belőle.

Van hogy több napot együtt alszunk, de nagyon sokszor a szexet is csak én kezdeményezem, ha rajta múlna csak alvás lenne semmi szex. Hiányzik az hogy egy olyan nő mellett legyek aki kezdeményez, aki vad és szenvedélyes, valamikor még a legelején ő is viszonylag az volt, de ez azóta nagyon elmúlt. Jó lenne azt érezni hogy hirtelen rám mászik és csinál mindent magától nem az hogy nekem kell még állandóan olyan állapotba hozni hogy kedve legyen hozzá, a szex viszont jó neki is nekem is-de mint mondtam hiányzik a szenvedély. Ja és nem érzem úgy hogy én most azonnal össze tudnék vele költözni, mert már olyan nagyon megszokássá vált ez az egész kapcsolat a részemről, viszont szeretem a szüleivel is eléggé jól kijövök-ha vége lenne a kapcsolatnak az a környezetünkre is rossz hatással lehetne?! Hisz annyi mindenkit megismertem ő általa - de félek hogy ennek a kapcsolatnak nem sok jövője lesz.

2021. jún. 2. 22:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
És konkrétan miért nem akarsz hallani az összeköltözésről? Nem feltétlenül jelent olyan szintű elköteleződést. Én fél évig a barátommal laktam, hogy kipróbáljuk. Ti is csinálhatnátok ilyesmit, ki tudja hogy sül el. Meg amúgy is, 5 év ide vagy oda, akkor is lakva ismerszik meg az ember..
2021. jún. 2. 23:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egy dolgot emelnék ki,amit leírtál.És nem védve se téged se őt.De nem mindegy hogy milyen kapcsolatban él az ember.Érezhetően számodra hanyatlik a dolog.Ha már most így érzed akkor mi lesz 5 év múlva 10 év múlva,20 év múlva? Mármint ha azt az utat választod hogy összeköltözés,házasság,gyerek.Nem ezekkel a dolgokkal van gond,hanem azzal hogy nagyon nem mindegy kivel valósítod ezt meg.Ha már most ilyen gondjaitok vannak,akkor nem tűnik jó ötletnek összekötni az életeteket.Egyikőtök részéről sem.
2021. jún. 3. 05:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott. Gyerekként jöttetek össze és rengeteget változtatok az elmúlt 5 év alatt mind a ketten. Tiniként teljesen más emberek voltatok. Semmi értelme egymást nyúzni.
2021. jún. 3. 11:08
 14/14 johnny walker válasza:
58%
Sztem egy kapcsolatban fontos az őszintesség. Mondd el neki mi bánt, hogy néha legyen szenvedélyes, ne csak te kezdeményez...És Ő is mondja el mit szeretne tőled. Legyetek kompromisszum készek.
2021. jún. 13. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!