Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Bnőmmel 5 éve vagyunk együtt, néha úgy érzem hogy unom, van mikor nagyon elvagyok vele, de a közösségi oldalakon is (Messenger, Viber) alig van kedvem néha beszélni vele, egy ideje már csak azzal van hogy jó lenne összeköltözni meg ilyen nagyon komoly dolgok (pl.: Gyerek). De én még ezt nem akarom korainak tartom, főleg úgy hogy 22 éves vagyok. Ha meg közlöm vele hogy nem akarok még akkor rögtön veszekedés van belőle.

Van hogy több napot együtt alszunk, de nagyon sokszor a szexet is csak én kezdeményezem, ha rajta múlna csak alvás lenne semmi szex. Hiányzik az hogy egy olyan nő mellett legyek aki kezdeményez, aki vad és szenvedélyes, valamikor még a legelején ő is viszonylag az volt, de ez azóta nagyon elmúlt. Jó lenne azt érezni hogy hirtelen rám mászik és csinál mindent magától nem az hogy nekem kell még állandóan olyan állapotba hozni hogy kedve legyen hozzá, a szex viszont jó neki is nekem is-de mint mondtam hiányzik a szenvedély. Ja és nem érzem úgy hogy én most azonnal össze tudnék vele költözni, mert már olyan nagyon megszokássá vált ez az egész kapcsolat a részemről, viszont szeretem a szüleivel is eléggé jól kijövök-ha vége lenne a kapcsolatnak az a környezetünkre is rossz hatással lehetne?! Hisz annyi mindenkit megismertem ő általa - de félek hogy ennek a kapcsolatnak nem sok jövője lesz.

2021. jún. 2. 22:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
"mert már olyan nagyon megszokássá vált ez az egész kapcsolat a részemről" és itt a baj. Mindkettőtök részéről már megszokás. Változást kéne belevinni. Összeköltözés pl. az lenne. De egy egyszerű spontán sátras kirándulás, vagy wellness hétvége, vagy ágyas mozi, vagy bármi más is felkavarná az állóvizet.
2021. jún. 2. 22:21
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Ha szereted, küzdj érte. Ha nem... akkor engedd el, ne csak el” legyetek egymásnak (saját magamból indulok ki!).
2021. jún. 2. 22:22
 3/14 A kérdező kommentje:

De miért küzdjek? Az ő részéről minden jó, részemről meg nem... Nem a legjobb a szex része se nincs meg az a szenvedély amire vágyom és szerintem ez egy kapcsolatban elengedhetetlen.

Meg korainak tartom az összeköltözés és hogy lekössem magam.

2021. jún. 2. 22:36
 4/14 anonim ***** válasza:
74%
Erre baszott ki szegény lány 5 évet...?
2021. jún. 2. 22:39
 5/14 A kérdező kommentje:
#4 / volt már hosszútávú kapcsolatod? Tudod van hogy egy ideig hiába jó minden köztetek, de ez egy idő után megváltozik és az egész kapcsolat megszokássá válik-ilyenkor jönnek a kérdések (mint pl : a fent említettek) hogy van e még jövője a kapcsolatnak vagy nincs, házasságok mennek tönkre nem hogy egy ilyen "kamasz" szerelem.
2021. jún. 2. 22:45
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Hosszútávú kapcsolat... igen, létezik ilyen probléma tényleg, de ahol összeköltözés sincs az elég érdekes”😀 kapcsolat” ennyi idő után...
2021. jún. 2. 22:50
 7/14 A kérdező kommentje:
Persze mert ha valaki nem költözik össze már 5 év után meg nem csinál gyereket az már szerinted nem kapcsolat.
2021. jún. 2. 22:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

A kamasz szerelmek ritkán tartanak a sírig

22 évesen ne ásd el magad, azért meg főleg ne, hogy mit gondolnak majd mások!

2021. jún. 2. 23:49
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem mondod el neki? Ne nyugtasd itt magad meg keresd a kifogásokat…beszéld meg vele!

Ha szereted megteszed érte, mondd neki, hogy legyen kicsit vadabb pl. plusz nem csak neki kell mindig vadnak lenni. Ha meg ennyit nem ér neked akkor sorold tovább a problémákat, ahelyett, hogy megoldanátok.

2021. jún. 2. 23:49
 10/14 A kérdező kommentje:
Az összeköltözést mondtam, nem értette meg csak veszekedés lett belőle.
2021. jún. 2. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!