Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buliba ez történt gáz az ilyen?
Figyelt kérdés
Barátommal elmentünk bulizni tegnap +barátnőim is ott voltak meg neki is egy haverja, és egyszer szólt nekem egy olyat a barátom elmegyek wcbe addig vegyél már nekem egy whiskey kólát vettem neki aztán táncolunk és akkoris mondja vegyek már neki egy vodka narancsot ,
Utánna egy idő múlva mondja nekem ,kérek valami piát ki és megse kérdezte tőlem én kérek e valamit, csak mindjárt jövök kérek valamit ki ..
Kicsit elég fura
Hozzá teszem mindig szoktunk fizetni alapból egymásnak marmint ha elmegyünk kajálni vagy boltba de viszont ez furcsa
2021. jún. 2. 19:21
11/12 A kérdező kommentje:
10es válaszoló szerintem inkább te magadat hogy ennyire szánalmas alpári szinten vagy hogy nem tudsz normálisan válaszolni
2021. jún. 3. 15:09
12/12 anonim 

válasza:

a szánalmas alpári szinten te vagy, aki verebekkel kavar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!