Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Buliba ez történt gáz az ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buliba ez történt gáz az ilyen?

Figyelt kérdés

Barátommal elmentünk bulizni tegnap +barátnőim is ott voltak meg neki is egy haverja, és egyszer szólt nekem egy olyat a barátom elmegyek wcbe addig vegyél már nekem egy whiskey kólát vettem neki aztán táncolunk és akkoris mondja vegyek már neki egy vodka narancsot ,

Utánna egy idő múlva mondja nekem ,kérek valami piát ki és megse kérdezte tőlem én kérek e valamit, csak mindjárt jövök kérek valamit ki ..

Kicsit elég fura

Hozzá teszem mindig szoktunk fizetni alapból egymásnak marmint ha elmegyünk kajálni vagy boltba de viszont ez furcsa

2021. jún. 2. 19:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez szinte már X-akta.
2021. jún. 2. 19:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Kedden buliztatok? De jó nektek.
2021. jún. 2. 19:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hó vége van, még nem jött a fizu:D
2021. jún. 2. 19:40
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Tini kategória odébb van ..
2021. jún. 2. 19:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Tini kategória?! akkor hozzá teszem én 20 éves vagyok ő 25
2021. jún. 2. 20:18
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
Jól lehúzott a srác piával, hehe.. legalább szexelhettél vele?
2021. jún. 2. 20:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez felettébb érdekes. Rendesen bevert a szívem a story közepén
2021. jún. 2. 20:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk jól lehúzott minim egy 5 ezressel ha nem többel.. dobnám az ilyen csoró élőskődő ghecit !
2021. jún. 2. 23:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Micsoda problémák,istenem....
2021. jún. 3. 05:21
 10/12 anonim ***** válasza:

kérdező, húzd le magad a wc-n, ez legyen a legnagyobb problémád hogy a csóringer balfasz barátod hogyan néz téged hülyének

köszönöm a többiek nevében is

2021. jún. 3. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!