Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasim elvarja h szep legyek nem kene neki invesztalnia ebbe?

Figyelt kérdés

A plusz dolgok ugye jobban felturbozni.

Csak o keres otszor annyit en meg nem...

Segiteni nem akar de en koltsek eron felul..

2021. jún. 2. 16:28
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
75%
Hát tudod ez attól függ, milyen típusú nő vagy. Van aki tud kérni, sejteti, hogy kellene neki valami, olyanról is hallottam már, pasi azért tesz meg mindent az asszonynak mert "csipog" és ez zavarja. Sokféle módja van a zsarolásnak. Egy másik eset meg, nőt a gyerekeivel együtt eltartja a független férfi. Itt a hölgy ha "kedvére tesz" a férfinak mindent megkap meg a 2 gyereke is. Hát hajrá! Alakítsd ki a saját stílusod, hogy olyan nő legyél akiért "mindent" megtesznek a férfiak. Ami közös ezekben a hölgyekben a szájukat és a torkukat sokat használják.
2021. jún. 2. 19:34
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Ő kritizál, te elmondod, hogy nem tetszik, és tovább kritizál. Sose lesz jobb. Illetve de, ha megcsinálod, amit elvár, és költesz magadra.
2021. jún. 2. 19:56
 23/35 anonim ***** válasza:
56%
Ha szép lennél, nem kéne rá annyit koltened.
2021. jún. 2. 21:23
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
De ha nem vagy neki jó, úgy, ahogy vagy, akkor miért vagy vele?
2021. jún. 2. 23:54
 25/35 A kérdező kommentje:

De jo vagyok neki ahogy vagyok azt mondja.

17# igen ilyesmik.

Hilaruon kollagen egy kis botox ez az de jot tenne az arcomnak. Ilyen elszolasok. Meg sajnalja hogy nem olyan vagyok mint 10 éve a képeken.

2021. jún. 3. 07:12
 26/35 A kérdező kommentje:

Meg szerinte össze kene magam szedni.

Csak mindez ugye pénz és pénz. Ha ezt mondom akkor meg, ja jol van te ilyen vagy es kesz elfogadom veled.

2021. jún. 3. 07:15
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

#25-ös A pasid egy vicc, senki nem úgy néz ki, mint 10 éve. Eleve egész más lenne, ha neked erre belső igényed lenne, ráadásul az ilyesmit nagyon el lehet szúrni, nézd meg Zimány Lindát, vagy Keresztes Ildikót, egyáltalán nem úgy néznek ki, mint 10 éve, hanem mintha maszkot viselnének.

Aki szeret, az szépnek lát, és nem a hibáidat keresi!

2021. jún. 3. 07:30
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem, hogy hány éve vagyok együtt, és hány évesek vagytok?
2021. jún. 3. 07:32
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Hú kérdező, de felidegesített, amit írtál...

Dobd ki, de gyorsan ezt a sz@rházit...

Azt se érdemli meg kb, hogy leköpd. Igazi aljadék.

2021. jún. 3. 08:19
 30/35 A kérdező kommentje:

Nem arrol van szo hogy ne lenne rá belso igeny.

Minden nő adna magára maxon, ha tudna. Ez anyagiak kerdese.

30 felett mindez. 2 éve.

2021. jún. 3. 08:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!