Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasim elvarja h szep legyek nem kene neki invesztalnia ebbe?
A plusz dolgok ugye jobban felturbozni.
Csak o keres otszor annyit en meg nem...
Segiteni nem akar de en koltsek eron felul..
"Ha a pasim elvarja h szep legyek .."
Konkrétan miket vár el? Írnál rá pár példát, hogy mi az, amit hiányol, vagy kritizál, vagy szóvá tesz?
De, kellene! Én is fizettem a barátnőmnek a fogorvost (meg persze a mindennapos kisebb dolgokat), elvégre velem van, mindenkinek kell, hogy tetsszen...
30/F
Én adok magamra, arckezelésekre járok, öt lépéses ápolási rutinom van, járok rendszeresen edzeni, költök ruhára, sminkre. Mindezt a saját pénzemből fizetem, eszembe se jutna mással kifizettetni, meg tudom magamnak keresni a rávalót.
De! Múltkor egy kisebb bőrprobléma miatt gyantáztatnom kellett a fazont (az addig használt borotva helyett), a párom meg beleszeretett a hosszan tartó pihepuhaságba. Azt mondta, hogy neki nagyon tetszene, ha mostantól nem borotválnám, hanem gyantáztatnám. Mondtam neki, hogy elhiszem, hogy neki tetszik a különbség, de nem fogok kifizetni háromhetente 4000-et miatta. Azt mondta, hogy neki simán megéri, menjek csak, fizeti. Így is lett. Azóta meg, ha úgy érzi, hogy lassan már ideje lenne, kirakja a pénzt az asztalra, én meg bejelentkezek a kozmetikushoz :D Nekem ezzel nincs semmi gondom, neki se.
Kritizálna, úgy repülne, mint macska...
Meg még akkor nem is intelligensen tálalja, ès pènzt se ad.
Tudod, mikor hagynàm...
Tipikus mérgező féreg. Férfinak nem mondanàm. Aki FÉRFI, az csak olyannal jön össze, akit nem kritizál, mert megfelel neki úgy, ahogy van.
Szerintem kritizáld te is egy kicsit, aztán repítsd. De előtte mèg húzd le, jól! Megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!