Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom megszüntetni?

Figyelt kérdés
Párom egy kèmprogrammal figyeli a telefonom (Spy app) vagy mi. Elmèletileg ez a program az anyja gèpère van letöltve, fizetős program, onnan szokott figyelgetni mikor átmegy. Azt mondta, hogy ip cím, meg imei szám alapján csatlakozik valahogy a telómra. Mindenbe bele tud nèzni vele, akármilyen mintát teszek, vagy kódot írok be, mindent lát, messengeren kivel beszèlek, viber stb. Èn nem szeretnèk így èlni, vettem új telefont, de hiába, egyszerűen nem tudom mit csináljak. Nagyon elkeserítő az egèsz. Aki èrt az ilyen dolgokhoz, legyenszíves segítsen, mit tudok tenni, hogy lehet ezt eltávolítani? Börtönben èrzem magam már lassan :(
2021. jún. 2. 14:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

1. vegyél új telefont

2. ne szinkronizáljad át a régit

3. állítsd be egy nehéz feloldó képernyőt

4. csak ezek után csatalakozzál fel a helyi WIFI-re

5. dobd ki ezt a barmot

2021. jún. 2. 14:56
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
#11 mondjuk én az ötös pontot tenném az első helyre 🙃
2021. jún. 2. 14:58
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek, a magad és a gyermeked érdekében, ne maradj vele :(
2021. jún. 2. 14:58
 14/20 A kérdező kommentje:
Azèrt hagyom, mert nagyon nem számíthatok senkire, család pl.. Ha egyedül lennèk, nem tudnám megoldani, hogy 12órában dolgozzak, meg a kisfiunkat vagy elhozni nem tudnám az oviból, vagy menni nem tudnèk èrte. A fizetèsemből eltudnám tartani magunkat a fiammal csak sajnos nem lenne aki besegít. Az èn családomra semilyen szinten nem számíthatok, a munkahelyem nagyon szeretem. Bonyolult ez sajnos. Ha kórházban maradnèk akkor kellene valami kis segítsèg, ha máshová mennèk dolgozni 8órában mondjuk, abból meg nem biztos, hogy el tudnám tartani magunkat. Gondoltam a nővèrszállóra is, de ott is ugyan ez a problèmám, 4kor megy èrte az anyós az oviba mikor dolgozok, egyedül ezt nem tudnám megoldani így
2021. jún. 2. 15:05
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Hard reset
2021. jún. 2. 15:29
 16/20 A kérdező kommentje:
Akkor ha gyári visszaállítást csinálok rajta az lehet megoldja ezt a problèmát? Köszi
2021. jún. 2. 15:35
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, erényövet akkor is tud aggatni rád. Megoldja.
2021. jún. 2. 15:36
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
A gyári visszaállítás töröl mindent, utána lehet tiszta lappal indulni.
2021. jún. 2. 15:48
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2021. jún. 2. 15:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen, a gyári újraindítás jó ötlet. Vagy menj be a teloósokhoz segítséget kérni, hogy szedjük le neked.
2021. jún. 3. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!