Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vádol hogy nem ezt ígértem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vádol hogy nem ezt ígértem?

Figyelt kérdés

A gyerekvállalás kapcsán. Mikor összejöttünk mindketten akartunk majd. Teltek az évek, ő már akar én még nem.

Mintha én lennék a hibás mert még nem akarok. Nem érzem stabilnak és érettnek sem magam sem a kapcsolatunk, hiába a 7.év.

Mindvégig mondtam hogy ha ő nem tud/akar várni már nem rabolom az idejét, elfogadom h szakítani akar, de ő nem tette. Most meg hogy nem ezt ígértem.

2021. jún. 2. 13:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mivel az itt panaszkodni a nők szoktak többségében. Mert azért lássuk be, sok férfi akarja még mindig kényelmesen rabszolgasorban tartani a nőt. És aztán ha válnak, ő lesz egyedülálló szülő.

Én továbbra is tartom, hogy nem tudhattad előre, hogy nem akarsz gyereket mostanra. Viszont nem értem, hogy hogyan szakadna rád a gyereknevelés? Te maradsz otthon vele? Vagy ha ő lenne otthon, akkor sem csinálna házimunkát? Mindenesetre ha nem állsz készen, semmiképpen se legyen, mert elb*szott életek jönnek létre, de akkor talán engedjétek el egymást

2021. jún. 2. 18:47
 12/16 A kérdező kommentje:

11es

Igen attól ha ő lenne otthon, akkor sem csinálna házimunkát, mert akkor az lenne a kifogás hogy a gyerek miatt nem volt ideje megcsinálni. Mint ahogy most az a kifogása nincs ideje rá még arra se ami mondjuk 5perc csupán, pedig érdekes minden lazább napja végén hétről hétre mikor hazáért fürdik és laptop 3-4 órán keresztül.

Nincs az h oké ma lazább a napom rendbe teszem a virágokat és utána pihenek.

2021. jún. 2. 18:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja, értem. Tehát már akkor minden IS baj és te még mindig itt szidod a barátnődet. Te vagy az, ugye? A műkörmös csajjal? Figyu, te már nem szereted, csak panaszkodni tudsz és a gyerek témával tartottad eddig is magad mellett. Engedd el, mindketten jobban jártok.
2021. jún. 2. 19:17
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt kihagytad pubi, hogy a csaj reggel megy, este 7-re esik haza, másodállásban körmös, hogy eltartsa a lusta pichádat, mert te anyuci drogériájába vagy bejelentve, de gyakorlatilag egy fillért nem kapsz, csak üdítőket.

A csajodnak meg csak annyi a baja, hogy hónapokkal ezelőtt abbshagyta a tablettát a tudtoddal, te meg azóta nem mered megdugni. De továbbra hitegeted, hogy akarsz gyereket.

Ezért is lett depressziós, ennek a tünete, hogy hízik, és nincs motivációja semmihez.

Egy hazug, utolsó tróger vagy, akiből árad a rosszindulat.

A csajodat se tudom már sajnálni. Egyszerűen nem tudom felfogni, mi tartja ebben a foshtenger kapcsolatban.

Amúgy mindegy, hogy hány kérdést írsz ki. Idővrl úgy is lesz gyerek, ti örökké ebben a xar kapcsolatban maradtok, és úgy fogsz megöregedni, hogy itt mocskolod naponta a gyakorin. Ezt is érdemled. De a csajod is.

2021. jún. 2. 21:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Üres már ez a dolog, nem kapcsolat.

Gyerek meg ne is legyen, bocs.

Az nem fog összehozni.

2021. jún. 2. 23:58
 16/16 anonim ***** válasza:
59%
jajj neee ez már megint az a csávó??? akkor visszaszívom minden kedves szavam :D mikor hagyjátok már egymást békééénnn???
2021. jún. 3. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!