Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komoly párkapcsolati problémák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly párkapcsolati problémák lehetnek vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Már több mint 20 éve vagyunk házasok, két gyerekünk van.

A feleségemmel néha jó a szex de van hogy hetekig nincs kedve a szexhez. Van olyan, hogy ha nem én kezdeményezek akkor több mint egy hónapig sincs szex. Ez számára természetesnek tűnik, néha fáradtságra vagy fejfájásra hivatkozik.

Pár hete új munkahelye van. Tőlem soha nem kérdezte meg, hogy mi volt a munkahelyen. Soha nem mutatott érdeklődést a munkám iránt. Nagyon stresszes környezetben dolgozom és talán jó lett volna ha egyszer megkérdezi, hogy milyen napom volt.

Természetes, hogy mesél az új munkahelyéről, az ottani emberekről, én és a gyerekek is kíváncsian hallgatjuk. Nincs ezzel semmi gond. Engem viszont az gondolkodtat el, hogy van pár jel ami szokatlan. Rajongva beszél az egyik férfi munkatársáról és néha a főnökéről. Ez tőle teljesen szokatlan mert eddig még senkiről, különösen férfiről nem beszélt úgy mint ahogy ezt most teszi. Még a feleségekről és gyerekekről is tud és mesél anélkül, hogy észre venné magát. A múltkor elvittem autóval a munkahelyére. Addig közömbös volt a hangulata de amint kiszállt és meglátta a munkatársát látszott az arcán, hogy megváltozott a hangulata. Ami furcsa volt, hogy az utcán a kezével megérinti a férfit.

Pár hete semmi szex nincs közöttünk. Próbálkozom de csak elfordul és alszik.

Persze most lehet azt mondani, hogy túlreagálom de én azt a nőt látom aki szerelmes volt belém, azt a rajongást és boldogságot látom az arcán amit ezelőtt több mint 20 évvel amikor elkezdődött a kapcsolatunk. Velem viszont jéghideg. Nem veszekszünk semmin, beszélgetünk. Én hallgatom ahogy mesél és próbálok beszélgetni vele, nem akarok féltékenynek tűnni. Nem vagyok féltékeny csak zavar, attól tartok, hogy elmúlt valami ami már soha nem fog visszajönni.

Soha nem korlátoztam semmiben ami megengedett egy házasságban, viszem szórakozni, kikapcsolódni és ha kedve van valamihez próbálom megvalósítani neki.

Régebben néha ő is megölelt mint ahogy én is. Most már elmegy mellettem és soha nem tesz ilyet.

Lehet túlreagálom? Meg lehet menteni ezt vagy már érzelmileg vége ennek a kapcsolatnak? Zavar, hogy már nem én vagyok a középpontban. Nekem viszont ő a legfontosabb és a család.

Lehet le kellene üljek beszélgetni de attól tartok, hogy azt fogja mondani, hogy féltékeny vagyok és semmi komoly.

2021. jún. 1. 08:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Mivel soha nem mondta, hogy szeret akkor sem ha én azt már a kapcsolatunk kezdetén mondtam neki és utána is többször, a kérdést nem mertem felhozni. Próbáltunk beszélgetni. Annyit mondott, hogy nem volt szerelmes belém de szeretett velem lenni. Nem tudom, hogy rólam valahi is beszélt rajongással másnak de én sajnos azt látom, hogy a mostani egy-két munkatársáról élvezettel beszél. Zavaró, hogy még a családi helyzetüket is ismeri, mivel foglalkozik a feleség, hány gyerek van, hogy néz ki a feleség, családi eseményekről beszél részletesen mintha a rokonáról beszélne olyan természetesen és rajongva. Azt is tudja, hogy egy férfi kollégája miért vált el, mit szeret a szabadidejében, milyen programokat szervez, mi a hobbijuk.

Én próbáltam hétvégére egy programot szervezni. Sajnos nem ér rá. El kell menjen rokonlátogatóba és viszi a két lányomat is.

Úgy érzem, hogy teljesen felesleges vagyok. Nem tudom elvinni a családot közös programra, a feleségem mások iránt rajong, a két lányom meg nagyon anyásak. Nagyon kellemetlen érzés.

Szóval ez van, soha nem szeretett, velem van de mások iránt rajong. Nem is merem szóvá tenni, hogy zavar mert egyszer volt egy engem zavaró helyzet amit szóvá tettem és akkor rám fogta, hogy féltékeny vagyok és semmi alapja.

Egy nőnek látom a szemében amikor rajongva beszél valamiről vagy valakiről. Sajnos ez van. Nem arról van szó, hogy megsértődők vagy zavar, azt hiszem ezt már nem lehet a számomra helyes mederbe terelni. Ő boldognak látszik, rajtam láthatja, hogy én nem vagyok az de nem érdekli. Olyan természetesen beszélt a főnöke válásáról, már azt hittem nemsokára számomra is javasolni fogja.

Még gondolkodom rajta, még próbálok beszélni vele de azt hiszem ennek a kapcsolatnak már nincs értelme. Fájdalmas de sajnos ez van.

2021. jún. 5. 23:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Én kíváncsi lennék mennyi idősek a lányok.
2021. jún. 6. 05:41
 13/16 anonim ***** válasza:

Még annyit szeretnék mondani, hogy ha válásra kerül a sor, akkor amilyennek tűnsz, te képes lennél mindent otthagyni ennek a nőnek. A lakást, a gyerekeket és még gyerektartást is fizetnéd rendesen, te meg mennél albérletbe. Annyit mondanék hogy ne tedd. Ne hagyd még tovább kihasználni magad, ne hagyj mindemt ott a nőnek, hogy éljen kényelmesen valami más férfival a te általad megdolgozott javakból. A házasság Őmiatta nem működik, Ő zár ki téged az életetekből. Ne hagyd hogy megússza és vigyen mindent és mindenkit. Kérj igazságos vagyonmegosztást, gyerekelhelyezést hogy érezze, nem lehet egy jóhiszemű embert ennyire lehúzni erőforrásban, mindenben. Ugyanennyi erővel egy olyan nőbe os fektethetted volna az életedet aki tényleg szeret, veled akar lenni, nem kerül, nem zár ki, csak mert számára érdekesebb ebereket ismert meg. Hagyd hogy érezze annak a súlyát ő is, amit elkövet ellened. Nagyon bántja az igazságérzetemet ez a történet.

N

2021. jún. 6. 05:54
 14/16 A kérdező kommentje:

Most próbálom mindennel terelni a figyelmemet mert nehezen találom a kiutat. Igazatok volt, hogy le kellett ismét ülni és megbeszélni a helyzetet. Azt hiszem én hibáztam még a kapcsolat elején. Ma reggel mondta, hogy mielőtt elmennek a rokonaihoz a lányokkal (valaki kérdezte, 16 és 12 évesek) beszélni akar. Aztán azt mondta, hogy csak jót akart nekem és azt akarta, hogy vegyem észre magamat. Engedte, hogy lássam az érzelmeit mert most nagyon boldog. Állítólag ismét szerelmes és ilyet amióta velem van nem érzett. Amikor azt mondta, hogy értsem meg mert csak boldog akar lenni, felálltam és eljöttem otthonról. Most vissza jöttem és egyedül vagyok a házban, próbálom össze szedni magamat. Éreztem, hogy ennek vége. Próbálom elfogadni a helyzetet és megtalálni a megfelelő lépéseket.

Tényleg én hibáztam, azt hittem, hogy szégyellős és azért nem mondja, hogy szeret. Közben csak nem akart hazudni de mivel hagyta, hogy elvegyem mégis félrevezetett. Csak férjhez akart menni, hogy megmutassa, hogy a válása után is gyorsan férjez tud menni. És most rájött, hogy ismét lehet szerelmes. Nagyon zavar mert mindent próbáltam megtenni a házasságunkért és a végén be kell lássam, hogy esély se volt rá.

2021. jún. 6. 15:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Ő szedett rá, ráutaló magatartással, és az jön ki, hogy te hibáztal mert elhitted hogy szerethető vagy? Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Tényleg ő az áldozat? Eszem megáll.
2021. jún. 6. 15:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Vedd észre magad? Mikor ő nézeget félre? Talán mondja el a szemedbe egyenesen. Minden felelősséget a te nyakadba varr, miközben ő volt tisztességtelen az elejétől fogva és most ő akar borítani mindent, mert most így jó neki. Neki az lenne a kényelmes, ha te kilépnél az életükből, mert csak zavarod a köreit. Gusztustalan, komolyan. Ne tedd meg neki ezt a szívességet, tegyen csak ő lépéseket.
2021. jún. 6. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!