Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékenységre ad alapot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenységre ad alapot, vagy nem ad alapot ha egy volt szexpajtiját ajánlgatja nekem, mint sminkest?

Figyelt kérdés

Ahogy nekem előadja:

Védve eleve, hogy nem is szexkapcsi volt, mert pár honapos volt a dolog, igazi szerelem, meg kapcsolat, egyutt éltek stb.(magasztalja a szememben. Nem egy haverjának "zeng róla gyönyörű ódákat", hanem a saját párjának.)

Aztan mikor arrol ir, nincs koztuk semmi nem is lesz, azzal érvel, hogy MERT pasija van, meg fiatal "nagyon", szoval csak epp eselye sincs magyarán nála, csak ezert nincsenek egyutt. Es bizti sajnálja is, meg nekem "sír"

Ha erre rákerdezek letgadja, hogy sir utana.

De azert x eve(jó sok) követi, hogy mikor mi van vele.es folyamat képben van rola..

Plusz az exe után közvetlen volt vele. Azaz már az exe mellett szépen ismerkedett is vele..de nekem ugy adja elő az egészet hogy az exe csalta őt, ő meg persze maga a feddhetetlenség(ezt nem mondtam el neki)csak épp veletlen már masnap ott volt a "nagyon"fiatal.

Es szoval a kérdések kérdése:

Elmennél a sminkeshez?

2021. máj. 31. 17:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

És így becézgetve hívja..

Áh offos lesz a srác ugy nez ki

2021. máj. 31. 22:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nem veszítesz sokat.
2021. máj. 31. 23:02
 13/15 A kérdező kommentje:
Valszeg végig hazudott :(
2021. jún. 1. 01:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Offold, ennek semmi értelme.
2021. jún. 1. 09:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy, hogy csak provokál, vagy tényleg így érez vele kapcsolatban. Ha ennyire nem veszi észre magát, kár vele lenned. Ne mond, hogy az önbecsülésed nem megy egyre lejjebb, hogy más nő (is?) tetszik neki ennyire nyíltan, és nem tisztel téged ha neked magyaráz róla...
2021. jún. 2. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!