Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan elítélő velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan elítélő velem mindenki ha kiderül hogy én kezelem a pénzügyeket, a férjem pedig a házimunkát? Mások is tapasztaltak ilyesmit?

Figyelt kérdés

az anyósom, családom folyton cikiz miatta, de ismerősöktől is folyton megkapjuk a "legalább tudjuk ki hordja a nadrágot".. holott tudni kell h mi mindenről közösen döntünk, és a férjem az igazi "macsó" típus, sportos, határozott, humoros, legkevésbé sem a papucs típus, ezért esik rosszul h sokan ezt látják benne..

egyetlen hibája van, nem tud bánni pénzzel, ezt már a kapcsolatunk első napján leszögezte. gyakorlatilag a szülei tehetnek róla, apja néha nagyobb pénzt hozott haza, amit aztán gyorsan elköltött, nem ritkán elitta.. és így anyós volt h a fia zsebpénzét vette el, nem csoda hogy ő is rászokott arra, h ha pénz kerül a kezébe, azt fél órán belül el kell költenie az utolsó forintig

sajnos ilyen mentalitással a család tervezés nem lett volna egyszerű, úgyh magamra vállaltam a pénzügyek kezelését ami nem olyan egyszerű dolog néha.. mindenben 100%ig kompromisszum kész vagyok, az ésszerűség határán, de van ami már egyszerűen nem fér bele, és mióta a haverok fülébe jutott, hogy én döntök erről, hogy én adok neki kp-t mikor elmegy kocsmázni, vagy "nem engedem" hogy a 25. fajta új xboxot megvegye azóta le se szállnak rólam...

a másik pedig a házimunka, tavaly óta itthonról dolgozik, én elég messzire utazok, fél 8ra érek haza, addig ő megcsinál mindent. igazán szerencsém van vele, csak sajnos sokan irigykednek v bele okoskodnak a dologba hogy rosszul érezze magát.

persze az alap reakció h nem törődök vele és sokáig így voltam vele de egy ideje észrevettem h magamra veszem a dolgot, bűntudatom van, stb. mit kéne csinálnom hogy ez a bűntudat meg rossz érzés elmúljon?

2021. máj. 30. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ítélem el. Ne vegyétek figyelembe, hogy az ismerőseitek mit mondanak!
2021. máj. 30. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes vagy, nekem tetszik ez a stílus.
2021. máj. 30. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nektek ez így megfelel, le kell tojni mások véleményét. A lényeg hogy mindkettőtök számára ez így optimális.
2021. máj. 30. 20:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt teljesen jó, ha nektek jó így.

Másrészt nem kéne senkinek mondani. Mindenki csak azon tud csámcsogni, amit megtud rólatok. És csak tőletek tudhatja meg.

2021. máj. 30. 20:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Beszélni a férjeddel erről. Szerintem ő megért és megerősít, hogy jó ami köztetek van, működőképes.

Nekem speciel tetszik ez a csapatmunka. Több ilyen pár kéne.

2021. máj. 30. 20:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy beismerte, hogy nem tud a pénzzel bánni, tök jó. Sokan tagadják, meg elszórják. Ha neked jó és neki is, ne foglalkozz vele tényleg. Szerintem ez így inkább példaértékű.
2021. máj. 30. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!