Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan elítélő velem mindenki ha kiderül hogy én kezelem a pénzügyeket, a férjem pedig a házimunkát? Mások is tapasztaltak ilyesmit?
az anyósom, családom folyton cikiz miatta, de ismerősöktől is folyton megkapjuk a "legalább tudjuk ki hordja a nadrágot".. holott tudni kell h mi mindenről közösen döntünk, és a férjem az igazi "macsó" típus, sportos, határozott, humoros, legkevésbé sem a papucs típus, ezért esik rosszul h sokan ezt látják benne..
egyetlen hibája van, nem tud bánni pénzzel, ezt már a kapcsolatunk első napján leszögezte. gyakorlatilag a szülei tehetnek róla, apja néha nagyobb pénzt hozott haza, amit aztán gyorsan elköltött, nem ritkán elitta.. és így anyós volt h a fia zsebpénzét vette el, nem csoda hogy ő is rászokott arra, h ha pénz kerül a kezébe, azt fél órán belül el kell költenie az utolsó forintig
sajnos ilyen mentalitással a család tervezés nem lett volna egyszerű, úgyh magamra vállaltam a pénzügyek kezelését ami nem olyan egyszerű dolog néha.. mindenben 100%ig kompromisszum kész vagyok, az ésszerűség határán, de van ami már egyszerűen nem fér bele, és mióta a haverok fülébe jutott, hogy én döntök erről, hogy én adok neki kp-t mikor elmegy kocsmázni, vagy "nem engedem" hogy a 25. fajta új xboxot megvegye azóta le se szállnak rólam...
a másik pedig a házimunka, tavaly óta itthonról dolgozik, én elég messzire utazok, fél 8ra érek haza, addig ő megcsinál mindent. igazán szerencsém van vele, csak sajnos sokan irigykednek v bele okoskodnak a dologba hogy rosszul érezze magát.
persze az alap reakció h nem törődök vele és sokáig így voltam vele de egy ideje észrevettem h magamra veszem a dolgot, bűntudatom van, stb. mit kéne csinálnom hogy ez a bűntudat meg rossz érzés elmúljon?

Egyrészt teljesen jó, ha nektek jó így.
Másrészt nem kéne senkinek mondani. Mindenki csak azon tud csámcsogni, amit megtud rólatok. És csak tőletek tudhatja meg.

Beszélni a férjeddel erről. Szerintem ő megért és megerősít, hogy jó ami köztetek van, működőképes.
Nekem speciel tetszik ez a csapatmunka. Több ilyen pár kéne.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!