Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engdejm el azt akit mindenél jobban szeretek mert a családom azt akarja?
Kommunikáció mindennek az alapja. Mindaddig hagyd figyelmen kívül szüleid tiltakozását, amíg legalább 5 tételmodatban meg nem tudják fogalmazni, mi bajuk azzal, hogy a 19 éves lányuk egészséges szexuális ill szociális érdeklődéssel felvértezve fiúkkal barátkozik. Amint megfogalmazták ezt, leültök megvitatni a dolgot. Együtt.
Sajnos a lovagkor véget ért, és a Rómeó és Júlia történet is kicsit elavult. Ideje szemléletet váltani!
Ne hagyd magad. Harcolj a logika, és a kommunikáció fegyverével. ;)
Már sokszor kérdeztem de nem válaszól :S
A barátomba van 1/4 vér cigány és szerinte az a baja. kicsit sötétebb a böre de teljesen normáli.
A családom tart el:'(
Mintha magamat olvasnám. 19 éves vagyok 1.5 éve vagyunk együtt mi is. Nálunk se tetszik anyámnak, pedig tényleg nincs vele semmi baj. Talán, nálunk is az, hogy nem "gazdag".
Viszont én a szerelmemet senki és semmi miatt nem fogom elengedni. Nekem ő többet ér.. Nem érdekel a véleménye, már odáig jutottam, hogy gondoljon amit akar. Én vele vagyok boldog, és nem fogok egy olyan emberrel járni akit ő jónak lát. Az én életem vagy az övé? Az övét úgy fogja elrontani ahogy akarja, viszont az enyémbe többet nem fog beleszólni ez biztos... A párom tudja, hogy milyen anyám, ennek ellenére ő mindig mellettem áll, segít, támogat.
Küzdeni kell ameddig csak lehet, ne engedd el! Nemcsak Te szenvednél hanem Ő is!! Ér annyit Anyukád véleménye, hogy 2 ember életét tönkre tegye? Lehet, hogy adsz a véleményére, meg ez így természetes, de a szülők se mindig olyan okosak ahogy azt gondolják...
táv kapcsolat sokat beszélünk telefonon és ez is bajuk.
abba a városba fogok egyetemre járni ahol a barátom lakik és azt hiszik hogy ebből nem lesz tanulás:S
pedig amióta a barátommal vagyok sokkal jobb tanuló vagyok
* ma 20:02 vagyok ismét
Mi is távkapcsolatban élünk :)
Viszont arra gondolj, ha most elengeded nem biztos, hogy csak most fogsz szenvedni... Később még lehet, hogy bánni fogod, hogy nem tettél meg mindent érte.
köszönöm a gyors válaszokat !
Sokat segítettetek =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!