Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni?
11 hónapja járok el lánnyal, ő 22 éves én 26. Nekem ő az első, neki már volt előtte kapcsolata. Nem vagyok egy kapós férfi, sosem voltak sikereim a nőknél. A jelenlegi párommal egy véletlen során ismerkedtem meg, pont szakítófélben volt. Én csak barátként voltam jelen az életében, majd szakított a volt barátjával, és mondta hogy velem akar lenni, nekem akar tetszeni stb. Eddig rendben is lenne a dolog, de szexuálisan extrém zárkózott! 10 hónap kellett az első szexig, majd utána a legnagyobb problémája ugyancsak a szex. Egy kellemes egész napos program után este elkezdett sírni. Nem is értettem hogy miért, aztán mondta hogy a szex miatt. A baj az, hogy mindig ezt csinálja! Nekem meg elment a kedvem az egésztől, úgy érzem magam, mintha megerőszakolnám. Holott keresi a társaságomat, sokat vagyunk együtt, semmi gond nincs egyébként.
Nem volt neki gyerekkori sérelme, nem érte őt erőszak, a szülei is normálisak. Már ott tartok hogy feladom. Van valami módszer amivel lehetne segíteni rajta? Azt mondta hogy velem nincs baja, ezért értelmezhetetlen számomra a dolog.
Nem kell pofára esésnek elkönyvelned.Könyveld el jó tapasztalatnak.Legközelebb ugyanezt a hibát nem követed el,ha hibáztál egyenlőre.De mindenképpen meglátod a jeleket,ha hasonló partnerrel hoz össze a sors,ami elég furcsa véletlen lenne.De sose lehet tudni.Fogd fel úgy,hogy ez is egyfajta élettapasztalat volt számodra,amitől több vagy,mint voltál.
És nem mellékesen jobb ez így,mintha fájó lenne kilépni a kapcsolatból...ha életed legjobb kapcsolatának érezted volna,akkor iszonyatos érzés lenne lezárni.
Hát igen, én is ilyenekre gondolok! Jah, csak nem vagyok egy csajozógép, így nem valószínű hogy egyhamar helyzetbe kerülök. :D Ezen már én is nevetek! :D
Remélem ebben az évtizedben még lesz ziccer helyzetem, de az is lehet hogy magasról teszek az egészre, aztán próbálkozom, 10X nagyobb az önbizalmam mint előtte volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!