Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

11 hónapja járok el lánnyal, ő 22 éves én 26. Nekem ő az első, neki már volt előtte kapcsolata. Nem vagyok egy kapós férfi, sosem voltak sikereim a nőknél. A jelenlegi párommal egy véletlen során ismerkedtem meg, pont szakítófélben volt. Én csak barátként voltam jelen az életében, majd szakított a volt barátjával, és mondta hogy velem akar lenni, nekem akar tetszeni stb. Eddig rendben is lenne a dolog, de szexuálisan extrém zárkózott! 10 hónap kellett az első szexig, majd utána a legnagyobb problémája ugyancsak a szex. Egy kellemes egész napos program után este elkezdett sírni. Nem is értettem hogy miért, aztán mondta hogy a szex miatt. A baj az, hogy mindig ezt csinálja! Nekem meg elment a kedvem az egésztől, úgy érzem magam, mintha megerőszakolnám. Holott keresi a társaságomat, sokat vagyunk együtt, semmi gond nincs egyébként.

Nem volt neki gyerekkori sérelme, nem érte őt erőszak, a szülei is normálisak. Már ott tartok hogy feladom. Van valami módszer amivel lehetne segíteni rajta? Azt mondta hogy velem nincs baja, ezért értelmezhetetlen számomra a dolog.

2021. máj. 29. 14:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell pofára esésnek elkönyvelned.Könyveld el jó tapasztalatnak.Legközelebb ugyanezt a hibát nem követed el,ha hibáztál egyenlőre.De mindenképpen meglátod a jeleket,ha hasonló partnerrel hoz össze a sors,ami elég furcsa véletlen lenne.De sose lehet tudni.Fogd fel úgy,hogy ez is egyfajta élettapasztalat volt számodra,amitől több vagy,mint voltál.

És nem mellékesen jobb ez így,mintha fájó lenne kilépni a kapcsolatból...ha életed legjobb kapcsolatának érezted volna,akkor iszonyatos érzés lenne lezárni.

2021. máj. 29. 17:52
 12/15 A kérdező kommentje:

Hát igen, én is ilyenekre gondolok! Jah, csak nem vagyok egy csajozógép, így nem valószínű hogy egyhamar helyzetbe kerülök. :D Ezen már én is nevetek! :D

Remélem ebben az évtizedben még lesz ziccer helyzetem, de az is lehet hogy magasról teszek az egészre, aztán próbálkozom, 10X nagyobb az önbizalmam mint előtte volt.

2021. máj. 29. 18:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Én se vagyok nagy csajozógép,de neked rossz a hozzáállásod is.Engedd el a rossz gondolatokat,és legyél pozitív.A kisugárzás is sokat számít.Az nem fogja megfogni a lányokat,hogy ezt hajtogatod hogy nem vagy csajozógép,meg hogy 10 évente talán egy csaj ha összejön.Messziről megérzik ha valakinek önértékelési problémája van,és határozatlan.Az pedig nem férfias vonás.Nem ilyentől lesz nedves a bugyijuk :)
2021. máj. 29. 18:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Azért nem lehettèl valami szerelmes ha komolyan így vagy képes hozzáállni, már ne is haragudj. Ráadásul előtte is a barátja voltál.. kvázi erősebb kötelèknek kellene lennie köztetek, mint az ilyen barátságból alakult kapcsolatoknál szokás. De ha neked ez kudarc, mert nem volt szex. Mert az érthető persze hogy te akarsz, de hogy emiatt így állj a lányhoz és így haragudj rá, hát nem tudom... Amúgy meg attól azokat az igényeidet kielítheted mással is, adott esetben talán a lány sem bánná. De akkor te nem szeretted ezt a lányt.
2021. jún. 1. 00:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja és azért egy hipnózis lehet segítene, nagyon fájdalmas lenne, meg érthető hogy tart attól hogy erről beszéljen, de tuti hogy van itt valami, amit ő sem tud. Az agy ám önvédelmből képes törölni ilyen emlékeket, de a tudattalanban ott munkálkodik... csak egy fájdalmas és megterhelő, sőt még költséges folyamat is, de talán megéri, mégha ugyanúgy nem akar is szexet, de legalább megértenè önmagát, és az segítene elfogadni, felszabadítani. És ha szeretnèd te tudnád támogatni, és nem meg egy óriási sebet ejteni, mert gondolj bele ha te impotens lennél.....
2021. jún. 1. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!