Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

11 hónapja járok el lánnyal, ő 22 éves én 26. Nekem ő az első, neki már volt előtte kapcsolata. Nem vagyok egy kapós férfi, sosem voltak sikereim a nőknél. A jelenlegi párommal egy véletlen során ismerkedtem meg, pont szakítófélben volt. Én csak barátként voltam jelen az életében, majd szakított a volt barátjával, és mondta hogy velem akar lenni, nekem akar tetszeni stb. Eddig rendben is lenne a dolog, de szexuálisan extrém zárkózott! 10 hónap kellett az első szexig, majd utána a legnagyobb problémája ugyancsak a szex. Egy kellemes egész napos program után este elkezdett sírni. Nem is értettem hogy miért, aztán mondta hogy a szex miatt. A baj az, hogy mindig ezt csinálja! Nekem meg elment a kedvem az egésztől, úgy érzem magam, mintha megerőszakolnám. Holott keresi a társaságomat, sokat vagyunk együtt, semmi gond nincs egyébként.

Nem volt neki gyerekkori sérelme, nem érte őt erőszak, a szülei is normálisak. Már ott tartok hogy feladom. Van valami módszer amivel lehetne segíteni rajta? Azt mondta hogy velem nincs baja, ezért értelmezhetetlen számomra a dolog.

2021. máj. 29. 14:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Van egy módszer, kommunikációnak hívják. Persze kell hogy ő is meg akarja oldani a dolgot.
2021. máj. 29. 14:23
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus kell neki vannak ilyenek sajnos :/ ez nem a te hibad. Baratnod segítségre szorul.
2021. máj. 29. 14:30
 3/15 anonim ***** válasza:
Na de mivel magyarázza?
2021. máj. 29. 15:11
 4/15 anonim ***** válasza:

Te is csak akkor tudsz segíteni magatokon ha a barátnőd őszintén beszél a problémájáról,és nyíltan.Ennyiből,amit mutat feléd ezer dolog lehet a háttérben,ezer oka lehet a problémátoknak.

Csak ő tudja mi a baj,ülj le vele és mond el neki hogy fontos neked,és jól érzed magad vele,és szeretnéd ha megbízna benned és őszintén elmondaná mi a gond,és hátha közösen megoldást találtok rá.Erről (is) szólna egy kapcsolat...hogy nem csak az örömök közösek,hanem a problémák is,és nincs egyedül egyik fél sem a bajban.

2021. máj. 29. 15:26
 5/15 A kérdező kommentje:

Ő nem tud semmit mondani, nem akar sehova sem menni vele. Nemrég beszéltem vele a mai nap erről, azt mondta hogy a szex neki egy kapcsolat legrosszabb eseménye, egy szenvedés. Ezek után átértékelem az egészet. Nem szereti a testi kontaktot, és azért sír állandóan, mert olyan dolgot kell csinálnia, amit teljes szívéből gyúlöl, mintha csapdába került volna, és az inkvizítorok halálra akarnának kínozni. Orgazmusra képtelen, egy kapcsolatában sem volt sosem. Maszturbálni nem szokott, minden ami szexhez vagy testiséghez kapcsolódik, az taszítja.

Ezek után nem valószínű hogy vállallom a szenvedést mellette, elkönyvelem hogy életem első kapcsolata teljes kudarccal végződött. Próbáltam megoldani, de így nem megy. Akkor innentől kezdve megint egyedül leszek... :(

2021. máj. 29. 15:47
 6/15 anonim ***** válasza:
44%

És csak így képes vagy elengedni az egészet? Küzdjél kicsit érte! Vagy ennyire nem jelent számodra semmit? Nem fűznek hozzá érzelmek?

Én ha a helyedben lennék próbálnám megérteni,és nem hagynám békén,amíg el nem mondja mi a gondja.Nem kell sehova se menni,nem kell világgá sem kürtölni,valami okozza ezt a dolgot nála. Ezek szerint nem érzi magát annyira közel hozzád,hogy elmondja miért gyűlöli a testiséget.Pedig ha tudnád a kis titkát,lehet hogy nem reménytelen a helyzet.

Meg kicsit nézzél magadba,hogy semmi más nem foglalkoztat,csak hogy ezt a szenvedést te nem akarod tovább csinálni.Abba belegondoltál hogy ő hogy élné meg,ha kidobnád? Megint egy kapcsolat,ami emiatt ér véget számára.Vajon hogy eshet ez neki?! Csak azért a költői kérdés,mert úgy írtad hogy a "barátja" voltál előtte...

2021. máj. 29. 15:58
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem hagyott nyugodni, beszéltem vele. Nem tudja megindokolni, azt mondta hogy ezen nem tud változtatni. Vagy elfogadom így, vagy hagyjuk, ugyanis ha nem vagyunk kompatibilisek, akkor úgyis csak súrlódáshoz vezetnek a problémák. 3 hete nem volt szex, ha azt lehet ezek után annak nevezni. Ő egyáltalán nem is akarja, én meg igen. Nem, nem csak a szex hajt, de egy kapcsolatot nem tudok elképzelni anélkül. Haragszom is rá, ugyanis ezt a legelején is elmondhatta volna, én nem akartam mindenáron kapcsolatot, nem akarok erőszakoskodni sem. Ő azt mondta, tanult az esetből, ha szakítunk akkor az elején közli a férfival hogy szexmentes kapcsolatot szeretne. Kiderült hogy az előző barátja is emiatt szakított vele, persze én erről nem tudtam. Mivel én nem vagyok egy nagy csajozógép, sosem hajtottam a szexet, ő meg azt gondolta, jó nekem úgy is hogy nincs szex. Pedig elmondhatta volna hogy egyáltalán nem akarja sem ma sem holnap, se semikor a szexet. Mondta hogy ez nem figyelmesség vagy méret, vagy technika, vagy érzelem kérdése nála, hanem zsigerből taszítja az egész, undorodik a testiségtől. Ha emiatt többször is sírt, én elhiszem neki. Nem arról szól hogy most nincs kedve hozzá, vagy türelemmel megoldható. Kijelentette hogy ez nem fog nála változni, mint ahogyan eddig sem változott. Így már kerek a történet, csak ezt előbb is mondhatta volna, utólag azt érzem hogy hülyét csinált belőlem jó párszor. Ez inkább nekem megalázó, én ha ilyen lennék, biztosan az első pár találkozókor elmondom, ugyanis marha kényelmetlen amikor 11 hónap múlva közlik az emberrel hogy boccs, minden oké, csak szex nem lesz!
2021. máj. 29. 17:07
 8/15 anonim ***** válasza:

Hát igen,valahol megértelek,mert tényleg nem lehet szexmentesen élni egy kapcsolatban.Viszont valahol őt is megértem.Valószínű tudatosan nem beszélt erről a problémáról.Majd lesz valahogy alapon....viszont szeretett volna kicsit boldog lenni,párkapcsolatban lenni,jól érezni magát egy társsal.

Neked könnyű,mert kilépsz a kapcsolatból,és elfelejted,és keresel másik kapcsolatot.De neki megmarad ez a problémája,és nehéz lesz ezzel együtt élnie.

Biztos hogy nem történt semmi korábban vele,vagy kiskorában? Mert szerintem ilyen nincs,hogy valaki undorodjon a testiség minden formájától.Nekem meggyőződésem hogy van valami a háttérben,ami ezt válthatta ki nála,és ilyen mértékű sérülést okozott.Főleg ha sír is rendszeresen mikor ilyen helyzetben van.Ez nem olyan hogy nem kívánja,vagy nincs rá igénye...azért nem sírná el csak úgy magát az ember.

De amúgy téged sem lehet elítélni ha nem élsz így mellette.

2021. máj. 29. 17:18
 9/15 anonim ***** válasza:
57%
Akkor viszont jó lenne, ha az aszexualitását a kapcsolat elején elmondaná vagy ugyan olyan párt keresne, mint ő maga. Mert így majd egy évig átvert téged
2021. máj. 29. 17:36
 10/15 A kérdező kommentje:
Állítja hogy nem volt semmi, a családja normális, az életben sem zaklatta senki. Elmondása szerint gyerekkorától kezdve hidegen hagyta a szexualitás, akkor legalábbis mint kósza gondolat. Azért sírja el magát, mert annyira gyűlöli ezt az egészet. Látni kellene amikor szóba kerül a téma, ma is teljesen felháborodott, kiakadt. Csalódás az megvan bennem, de azt mondta, hogy nem esik kétségbe. Ezentúl kizárólag csak asszex vagy nulla libidójú férfiakat fog keresni, elege lett belőle hogy eddig mindenki akarta a szexet. Neki az lenne a tökéletes, ha minden meglenne, programok, romantika, beszélgetések stb., de este alvás legyen és semmi több. Elég felszabadultan beszélt délután, szerintem már ő is döntött. Sosem akar mégegyszer ilyen kellemetlenségeket, hát én sem. Vicces hogy pont az első kapcsolatomban fogtam ki egy ilyen lányt, eddig is féltem hogy majd nem felelek meg vagy valami ilyesmi. Aztán egyből egy antiszex kapcsolat. Ha meg ismerkedem, tök bunkóság lesz ha rákérdezek a nőre, hogy bocsi, ugye te nem vagy asszex? Mintha csak arra mennék, hogy gyorsan legyen szex! Ááááááá, felcseszte az agyam, ezt pofára esésnek könyvelem el.
2021. máj. 29. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!