Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem a páromat látom a legvonzóbbnak a világon, akkor
nem is szeretem igazán?
Figyelt kérdés
Sajnos észreveszem a sokkal jobb pasikat, és gondolat szintjén azzal is eljátszok, hogy mi lenne, ha találkoznék valakivel, aki nagyon tetszik és esélyem is lenne nála.
Persze elméletben soha nem csalnám meg, de nem is lett volna még lehetőségem olyannal megcsalni, aki nagyon vonzott.
Mi van, ha nem is vagyok igazán szerelmes, hanem csak azért vagyok vele, mert "nincs jobb"? :(
Nekem volt már csunya pasim.en pont ezt is szerettem benne hogy legalabb nem ugrálnak nyakába a nők mindenhol.
Szoval ez nem fugg ossze a szerelemmel.
2021. máj. 29. 13:49
2/14 A kérdező kommentje:
Nem gondolom csúnyának, átlagos, helyes pasi, de nem feltétlen a külseje miatt jöttem össze vele.
2021. máj. 29. 13:50
3/14 anonim válasza:
Valszeg viszont annyira nem izgat a srac, nem ffiba szemedben ahhoz hogy megfogjon.
Offos így.
2021. máj. 29. 13:53
4/14 anonim válasza:
Pontosan
2021. máj. 29. 13:54
5/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Nyugodj meg , te teljesen átlagos vagy. Kevesen kapják meg azt a személyt akit a legszebbnek tartanak. De van erről egy most már mosolygásra késztető sztorim. Egyszer régen egy barátnőm ismerőse vitt el bennünket szívességből valahová. El voltam ájulva milyen jó pasi és figyelmet szentelt nekem! Közben panaszkodott is, hogy kamionozik és, hogy milyenek a német nők. Elhitetik vele, hogy igen aztán amikor arra kerülne a sor, ja mégsem. Eljött a nagy pillanat,megérkeztünk. Barátnőm tapintatosan magunkra hagyott bennünket.Álompasi felem fordult. Hát én még olan bűzt szájból kijönni nem éreztem sohasem. Menekültem /mint a német nők/. A férjem kis alacsony, szakmunkás. Nem tepernek érte a nők de nagyon kellemes férfi... Kedves Kérdező, ha egy ember úgy 70%-ban megfelel az életben az már nagyon-nagyon jó.
2021. máj. 29. 13:57
6/14 anonim válasza:
Annyira gyerekes ez az "én párom a legszebb/legokosabb a világon" mentalitás. Mitől lenne az? Maximum az adott pillanatban az adott körülmények között, kizárólag neked, és kizárólag azért, mert jobb nem jött össze. Minden ember pótolható, mindenkinél van szebb és jobb. Én a feleségemről nem tartom azt, hogy ő a csúcs nő a világon, de szánalmas és nevetséges lenne ha ezt így gondolnám. Ezzel ellentétben nagyon jól élünk, jól menedzseljük az életünket, kitartunk egymás mellett!
2021. máj. 29. 14:04
7/14 anonim válasza:
5-ös. 40%-tól már jónak mondhatjuk, a 75% a maximumok maximuma, erről már olvastam könyvet is.
2021. máj. 29. 14:05
8/14 anonim válasza:
Szerintem kicsit ellaposodott a kapcsolatod a pároddal és ez is lehet a dolog hátterében. Vagy nincs ami elterelje anfigyelmedet a témáról. Valami hobbi vagy szabadidős tevékenység.
Amúgy maga a fantázia nem bűn, tuti ő is szokott más nőket megbámulni. Ezen ne kattogj, nem vakultatok meg, csak elköteleződtetek. Ha alapból nincs baj a kapcsolattal akkor nem kell idegeskedned. A nőknek nem a világ legszebb legvonzóbb férfija kell. Hanem akire mindig lehet számítani, és nem okoz csalódást sem az agyban, se az ágyban sem azon kívül. :)
2021. máj. 29. 14:16
9/14 anonim válasza:
Keress egy top faszit, ezt meg dobd ki. Ne itt kérdezősködj, hanem cselekedj, egy életed van ráadásul az idő előrehaladtával te se leszel szebb. Addig akassz le egy top játékost, amíg megteheted.
2021. máj. 29. 14:23
10/14 anonim válasza:
Szerintem nem szereted. Amíg szerelmes voltam a páromba, észre se vettem mást, nagyon jó pasinak tartottam és meg voltam róla győződve, hogy mindenki rá vágyik. Amióta már nem szeretem, felnyílt a szemem. Látom, hogy alacsony, már egyenesen irritálnak az arcvonásai is és azóta állandóan más pasikról álmodozok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!