Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem beszélget velem. Mit tehetnék, hogy szóra bírjam?
Másfél éve együtt vagyunk és az elejétől együtt is élünk.
A kapcsolat elején rengeteget beszélgettünk, többször sírva is fakadt amikor megnyílt.
Aztán kb fél év után alig beszélget velem.
Mindenkivel elbeszélget de ha haza érünk munkából kb annyi a beszélgetés, hogy milyen napod volt? Jó - jó aztán ennyi. Ha kérdezek hümmog vagy dühösen válaszol mert zavarom miközben játszik vagy zenét hallgat.
Lehet már már nem szeret csak a kényelem miatt van velem?
Többször is leultem vele beszélni, hogy miért ilyen csöndes de ravagja hogy fáradt es hagyjam már ezzel.
Semmiről nem tudok beszamolni neki mert nem figyel soha.
Sokszor gondolok arra, hogy meg csal e de több vita volt ebből is és mindig azt mondja, hogy nem. Hogy merek ilyenekre gondolni....
Én már nem tudom mit tegyek, pedig nagyon nagyon szeretem.

“Lehet már már nem szeret csak a kényelem miatt van velem?“
Ez komoly kérdés? Hiába szereted, hogyha ilyen veled. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy ezt érdemled-e és szeretnél-e így élni a további 5-10-50 évben. Ha nem, akkor tudod mi a dolgod.
Első válaszoló,és mi vitt rá, hogy végül szakíts?
Azért lefekudtel a paroddal?

Lefeküdtem vele. Bár ritkább lett az is.
Már egy ideje ismerkedtem titokban, nem társkeresőn hanem melóban... Illetve nem teljesen tudatosan. Nyitott voltam már szinte mindenkire. Aztán mikor úgy éreztem erősebbek az érzéseim más iránt akkor szakítottam.

Ha rossz dolgokról beszélek az érdekli, ha pozitív, vidám a téma akkor rá se ránt.
Nő vagyok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!