Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm a tudtom nélkül hazahozott egy macskát.(?)
A barátnőmmel már 5 éve vagyunk együtt, 2 éve hozzám költözött és eddig minden tökéletes volt. Most viszont kibuktam rá és ő még csak nem is érti, hogy miért. Vagy én lennék a hülye?
Egyik nap arra mentem haza, hogy ott egy macska, azt mondta örökbefogadta. Kérdeztem tőle, hogy egy ilyen dolgot nem kellene megbeszélni előtte?? Egy életről van szó, gondoskodásra van szüksége és hatalmas felelősség. De a barátnőm mondta, hogy ő fog róla gondoskodni, de attól még együtt kell vele élnem. Mellesleg attól még ez egy olyan dolog, amit akkor is meg kell beszélni. Ja, és úgy hozta, hogy tudja, hogy allergiás vagyok a szőrre. De semmi baj, mert majd szedek tablettát. Aha, és ha mondjuk én nem akarok feleslegesen tablettát szedni? Aztán jött azzal, hogy ne korlátozzam, azt csinál, ami akar. Na hát én meg azt érzem, hogy pont leszarja mit gondolok, és az hogy nélkülem dönt, engem hagy ki dolgokból és ezzel ő korlátoz engem. Nagyon felidegesítetten magam ezen a dolgon, szerintem jogosan. De a barátnőm szerint túlreagálom. Kíváncsi lennék, hogy külső szemmel ki mit gondol erről a helyzetről.
Köszönöm a sok választ, megerősítettetek abban, hogy ez nem volt helyes cselekedet.
Próbáltam többször is leülni a barátnőmmel és elmondani neki, hogy engem mi bánt ezzel kapcsolatosan, de egyszerűen nem érti meg.
És azért lepődtem meg ezen, mert eddig minden rendben volt, mindent megbeszéltünk.
De már olyan szinten nem érdekli mit mondok, hogy az ágyba is berakta a macskát, ahol én is alszom, szóval fuldokolhattam egész éjszaka. Sajnos rájöttem, hogyha ennyire nem érdeklem, akkor ennek véget kell venni. Szóval elköltöztek mindketten. Legalább most már senki sem akadályozza a szabadságában és azt csinál amit akar. :)

Bocs, én csak most olvasom a történetet, és nekem ebből nagyon az jött le, hogy a csaj szándékosan provokálta ki azt, hogy összevesszél vele, hogy kidobd, mert ő akart szakítani, stb. csak hát ahhoz ugye kevés volt, hogy ezt a szemedbe mondja.
Amúgy meg ha nem erről lett volna szó, hanem "gondolkodásról", akkor örülj neki, hogy csak egy macska volt a téma, és nem pl. egy gyereket csusszantot be, ami után 18 évig fizethetnél minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!