Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindketten kollégisták vagyunk, hogy oldjuk meg a szeretkezést?
A tavaszi vizsgaidőszakban jöttem össze egy fiúval az egyetemről, a suli ideje alatt nem volt még köztünk szex, nyáron kezdtünk szeretkezni egymással, igaz két külön városban lakunk, de sokat jártunk egymáshoz. Most szeptemberben megyünk vissza az egyetemre (ami a mi szülővárosunktól 150 illetve 220 km-re van...). Mindketten kollégiumban lakunk, de nem egy épületben. Nem tudjuk, hogyan tudjuk megoldani az együttalvást, szexet... (kollégiumban 4 ágyas szobában lakok, ő 3 ágyasban, de hát aki koleszos az tudja, hogy átjáróház az egész és összevissza mászkálnak szobáról szobára az emberek, egy perc nyugta sincs az embernek).
Volt már valaki ilyen helyzetben? Mit csináltatok, hova mentetek?
Egyértelmű. Azért ne essenek túlzásba, de heti egyet ki lehet bírni.
Amúgy nekem tök mindegy, hol szexelek. Nem kell ahhoz szoba meg ágy. Legyetek már kreatívak.
# 18:21
ha meg kockafejű stréber akkor be kell zárni a szekrénybe:D
Csatlakozom...
A szobatársakkal kell megdumálni, én azt tapasztaltam, hogy általában partnerek a dologban...
VISZONT
Azt NE játszátok meg semmiképp, hogy nem tisztázzátok ezt a szobatársakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!