Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm tegnap 6 fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm tegnap 6 fiúval ment el bulizni! Megkérdeztem, hogy mi volt, erre ő:"Csak tapiztak, meg táncoltam egy csomó fiúval, másra nem emléxem"! 8 hónapos kapcsolat, bármit megtennék érte! Kérlek segítsetek?

Figyelt kérdés
2008. dec. 7. 15:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%
Vége, ezt buktad, ez a csaj semmibe sem vesz téged, dobd, és tedd magad túl rajta. Nem számítottál neki sokat. Ha egyszer megtette, többször is megfogja, és tovább el fog menni.
2008. dec. 7. 17:02
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt szeretném hozzàfüzni,hogy még ha bulizni mentem volna a pasim nélkül,és tapiztak volnamàs férfiak ,akàr sok alkoholfogyasztàsom miatt,akkor sem mondtam volna a baràtom szemébe csak igy félvàllrol,hogy tapiztak stb....

Ha szeretem,akkor inkàbb tagadom,és megtanulom,hogy nem iszom magam halàlra egy diszkoban a pasim nélkül,vagy elnézöst kérek,és megbànoan elmesélek neki mindent.

De ahogy a te baràtnöd kifejezte magàt,az olyan volt mintha egy haverjànak mondta volna a dolgokat,és nem a nagy Ö -nek.

Szerintem ne tegyél semmit.

Ilyen làny van elég,de ezek közül még egy se érett meg a komoly kapcsolatra.

Szerintem ideje szakitani.

Mög ha most szereted is.

Idövel könnyebb lesz!Söt

2008. dec. 7. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!