Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Feltétlenül muszáj totál meztelenre vetkőzni a fiúnak szex közben?
Szex közben a férfi mindig félmeztelen/meztelen vagy nem gáz ha magán hagyja a pólót/inget? Esetleg az csak ilyen gyors meneteknél lehet?
A nők is meztelenek szex közben?
Miért kell mindkét félnek totál meztelenek lenni?
Én utálom a saját testem így biztos, hogy nem leszek meztelen. Prostiknál ugye nem kell meztelenre vetkőzni?
20/F ( a testemmel nincs gond, de utálok meztelen lenni még fürdés közben is zavar a meztelenség pedig totál egyedül vagyok, de akkor is rossz érzés.
2szer voltam nővel de mindkettő ilyen gyors menet volt,(diszkóba) hogy csak a nadrágot húztam le a csaj pedig felhúzta a szoknyáját és félrehúzta vagy lehúzta a bugyiját. Most komoly kapcsolatom van és görcsölök a meztelenkedés miatt. A lenti méretem jó, de a felső testemet nem mutogatom, mert gizda, ezen kívül 14 éves koromban gerincferdülést állapítottak meg ami nem látszik ruhában mert jártam tornára meg kihúzom magam de 14 éves koromtól kezdve szégyenérzetem van a felső testem miatt.
Köszi annak aki végig olvassa.
Utolsónál a pont! Egy bizonyos időn túl látni fog mindenképp a párdo! Ha akarod ha nem neked lesz ciki h ő full mesztelen te meg pólóba tolod! Nem hiszem el hogy olyan felső tested lenne hogy szégyelned kellene... Van egy oszt társam aki tényleg olyan mint a kérdőjel de ő neki még ruhába is nagyon nagyon látszik... ha ruhában nem látszik akkor ruha nélkül sem szembetűnő!
Menj el agydokihoz koma mert így nem lesz jó...
Nem, nem ilyen. Amíg nem állapították meg addig semmi gondom nem volt, strandra jártam a nyár 85%-ban, miután a kedves doki kijelentette, hogy gerincferdülés megváltozott minden..jártam gyógytesire, de kevesebbnek érzetem magam másnál aztán nem lehetett gyúrni sem, meg semmi. 2 évig hordtam ilyen hátegyenesítő baromságot ami belevág a húsba az ember vállainál, hogy egyenesítsen( nem orvos ajánlotta én magamtól vetettem ilyen kínzó eszközt) szóval most ha meglátnak nem mondanák meg mert egyenesen járok és ingben, pulóverben jó a kiállásom..de belém ivódott ez a baromság a szégyen.
Szóval Ő az első barátnőm, mert eddig kerültem a komoly kapcsolatokat a hátam miatt csak most hogy eljött az idő hát nem tudom. Ráadásul magabiztosnak( tűnök) sőt mindenkivel elbeszélgettek, hallgatnak rám a társaság tagjai, adnak a véleményemre és hát ennek fényében
nem tudom hogy adjam elő a gátlásosságom, mert nem ilyennek ismernek erről senkivel nem beszélek csak így névtelenül. A barátnőm egy vagány, magabiztos srácnak hisz..aztán nem tudom hogy fogadja a defektem.
Lehet elmegyek agytúrkászhoz.
Ismerősődnek van barátnője vagy kisebbségi komplexusa?
Hát kb igen a tudattal van baj, nyilván nem olyan mint akinek soha semmi baja nem volt a hátával, de annyira gáz sem lehet, mert pl mellkasröntgenen, EGK-n, háziorvosnál,
nem néztek rám szörnyülködve és soha nem jegyezte meg senki amikor látott félmeztelenül, hogy baj van a hátammal( a körzetink ilyen buzgó ember pl náthával elküld mindenhova vagy hasfájással ráhívja az emberre a mentőt, hogy vakbélgyulladás közben semmi baja nem egy emberre kihívta a mentőt aztán kiderült semmi baja az illetőnek csak a doki parás) szóval ő sem mondott semmit, hogy ortopédia vagy mi van a hátammal.
Mindenesetre elmegyek dokihoz, mert kóros...vagy csak kishitű vagyok mindig rosszul mérem fel magamat vizsgán azt gondolom mindenki rajtam röhög, hülyének néz és a tanár is megbuktat aztán kijövök jelessel és mindenki ájuldozik milyen okos vagyok....a lányoknál azt hiszem lenéznek és megvetnek aztán elkérik a telefonszámomat és találkozni szeretnének velem. Mindig ez van.
Persze ezt csak magamban gondolom másnak nem mondom így másoknak az jön le milyen magabiztos vagyok ezek szerint csak hülye.
Ha ilyen gondod van, akkor nem muszáj levetkőzni teljesen. Ha a barátnődnek fontos vagy, meg fogja érteni. lehettek együtt sötétben, vagy rajtad maradhat egy ing kigombolva is.
Írtad, hogy ő az első barátnő. Ha ez egy komoly és hosszú kapcsolat lesz, akkor hidd el nekem, hogy idővel annyira bízni fogsz benne, és annyira intim lesz már a viszonyotok, hogy idővel te magad is le akarod majd vetni az ingedet. De ehhez idő kell.
Az elejében pedig biztos nem zavarja majd őt, ha valami rajtad marad, ha megmondod az okát.
Egyébként értem a gondodat. Én lány vagyok, nekem is gerincferdülésem van. Nem olyan durva, mint ahogyan a linkelt képen, de nem is valami szép a hátam. Felöltözve alig látszik, de egyébként persze igen. De szerintem ha valaki szeret téged, akkor ezen úgy átsiklik, hogy még csak hibának sem tekinti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!