Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztem a barátommal..Miután lenyugodtam felhívtam:, Erre ő ezt mondta: mondjad te görény! Most erre,hogy reagáljak?
Erre csak annyit mondanék, hogy igen? Görény? Ok, akkor mostantól felejtsd el a nevem, a számom, és hogy hol lakok. Innentől pedig nem venném neki fel a telefont, és nem reagálnék sehol.
De őszintén, Neked ez kapcsolat? 2,5 évet elvesztegetni egy ilyen emberre? És nem kell azzal jönni, hogy ennyi idősen nem lehet normális pasit találni. Én is találtam.
Lépj tovább, ennél még egyedül is jobb szerintem.
Nem muszáj megalkudnod egy ilyen tré kapcsolatban, csak azért, mert gyereked van, ne gondold, hog yneked csak ilyen juthat.
Nagyon gyorsan pattintsd, és találsz majd egy szerető társat, csak idő kell hozzá. És addig sajnos ilyen idiótákkal van kikövezve az út, de fejlődni kell, és egyre hamarabb kiszúrod és dobod majd őket.
Hajrá!
40 évesen egy gyerekkel,... És mégis ennyire hülye vagy, ez már csúcs.
Egy normális pasit kellene keresned aki dolgozik, nem pedig az anyja tartja el. Jó hogy nem költöztél vele össze, szerencsétlen gyereked nélkülözhetne rendesen.
Először azt hittem valami tini írta ki a kérdést.
Használd már azt a mákszemnyi agyad!
Én azon csodálkozom, hogy 2,5 éve együtt vagytok, és még csak nem is azt írod, hogy alkalmi partner, hanem a barátod, tehát párkapcsolat...
Nekem ez a görényezés csak az utolsó csepp lenne a pohárban, nem az első pillanat, ahol elbizonytalanodom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!