Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Külföldre költözött a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldre költözött a barátom pár hónapja, Azóta nem igazán keres de én beleőrülök a hiányába. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párommal 1 éve vagyunk együtt de elment külföldre dolgozni. Sajnos a kapcsolatunk elején jelezte hogy el fog menni de akkor nem érdekelt mivel nagyon hamar bele szerettem. Eleinte sokat beszéltünk és keresett de egy ideje már ignorál nem nagyon ír vissza csak egy szavas válaszokat és ez teljesen összetör. Vele terveztem a jövőm és megbeszéltük hogy én is kimegyek ha elvégeztem itt a tanulmányaimat. Nagyon szeretem és hiányzik de kezdem azt érezni hogy őt már nem érdeklem. Egész nap ezen stresszelek és tönkretesz. Enni sem tudok...mit tudnátok tanácsolni?:(

2021. máj. 25. 21:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

Kedves 6. válaszoló!

Mondjuk azért, mert ha a barátja látja, hogy most valami komoly dologról lenne szó, lehetséges, hogy odafigyelne. Ha nem akkor hagyni kell.

Nem írta a kérdező, hogy megkérdezte e már tőle.

2021. máj. 26. 12:24
 12/15 A kérdező kommentje:
Megírtam neki reggel hogy mondja meg ha már nem akar velem lenni és ne hülyítsen. Nem kaptam választ pedig többször is elérhető volt. Később szerintem lezárom vele a kapcsolatot és útjára engedem akármennyire is nehéz. Azt érzem hogy megismert valakit aki miatt már ignorál engem..
2021. máj. 26. 13:54
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Bocs hogy ezt írom 99%ba van kint ágy melegítője.
2021. máj. 26. 14:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

#11. Én nem a 6. vagyok, de őszintén, ezen mit kell megbeszélni?

"Szeress már, és légyszi írj mindennap?" Ezt nem lehet erőltetni, mert vagy jön magától, vagy nem.

Vannak olyan dolog, amiket meg kell beszélni egy kapcsolatban, elég sok, de ez pont nem az a kategória. Ezen nincs mit megbeszélni.

2021. máj. 26. 14:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom…pedig érdemelsz egy tisztességes magyarázatot/választ..akkor is ha tudjuk mi sülhet ki ebből.
2021. máj. 26. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!