Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál ha a párod azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha a párod azt mondaná “de nagy p*nád van!” ?

Figyelt kérdés

Elnezest, tudom ez így durva kiirva, de lesokkolódtam..

Sztori: tangában és szexi hálóingben álltam előtte.. láttam hogy néz.. egyszercsak benyögte ezt ...

Nem értettem mit jelent ez, de mondtam hogy ezt mègis hogy gondolja..

Azt mondta “te nem vagy normális..”

Én nem veszem észre hogy ő ezt kedvesen mondta😀

Tessék?!

És meg van rám sértődve.. ez pár órája volt, azt mondtam nem értem most sem még mit is jelent, de nagyon megbántott.

Azt mondta nincs miért bocsanatot kérnie..

2021. máj. 25. 21:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem meg mindegy mire értette, proli, bunkó stílus. Nálam a stílus verné ki a biztosítékot.
2021. máj. 26. 07:28
 12/26 anonim ***** válasza:
5%
Viccből mondta, mert azt hitte, van humorérzéked.
2021. máj. 26. 07:56
 13/26 anonim ***** válasza:
97%

Jó palit választottál magadnak XD

Előbb benyög egy ekkora bunkó mszöveget majd te nem vagy normális :D

és még pluszban rákontráz, hogy nincs miért bocsánatot kérnie....

de van!

például azért, mert normális ember nem így fejezi ki magát szerelme felé, hanem kedvesebb szavakkal, például "nagyon tetszik a puncid" -ez nem szebb?

2021. máj. 26. 08:45
 14/26 anonim ***** válasza:
95%
Legközelebb ha zuhanyzik, mondjad neki hogy hű de kicsi a f4szod! Mi az a pattanás a lábad között? Vagy valami hasonlót
2021. máj. 26. 09:05
 15/26 anonim ***** válasza:
57%
Lehet,hogyha pontosabban rákérdeztél volna mire érti ezt elszállt volna a megbántottságod. Furcsán fejezte ki magát,ami a részéről pozitív,részedről negatív reakciót váltott ki,ezért nem értettétek meg a másik sértődöttségét. Manapság a csupszság miatt totál lapos ott lenn, Neked gondolom husisabb,ahogy írták is,tevepatás. Ez a pasik nagyrészének tetszik. De kérdezem: első alkalommal látott így?
2021. máj. 26. 10:11
 16/26 anonim ***** válasza:
94%
Elég proli a drága. Másrészt valószínűleg nem látott még hús-vér nőt.
2021. máj. 26. 10:30
 17/26 anonim ***** válasza:
40%
Most volt az első alkalom köztetek? Egyébként szerintem csak arra gondolt, hogy húsos ajkaid vannak, amivel nincs semmi gond. A stílussal már inkább vannak problémák, de szerintem tudtad te eddig is, hogy suttyó. :D
2021. máj. 26. 10:55
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon meglepődnék, mert nem egy tirpák prolival élek. A te választásod.
2021. máj. 26. 12:20
 19/26 anonim ***** válasza:

Igen, ez egy fontos kérdés, hogy először látott-e így? Egyébként szerintem nem viccelt. Azt meg ugye nem tudjuk, hogy szerinte ez most jó vagy nem.

Nekem az egyik pasim szólt be a legelső együttlétünkkor, nem túl finoman, hogy tág vagyok. Hú, nagyon nagyon rosszul esett, azóta sem felejtettem ezt el. De nem tudom, mi lett volna jobb, ha visszavágok, hogy "nem én vagyok tág, hanem te vagy kicsi" vagy kivágom a fenébe. Most már mindegy is persze.

2021. máj. 26. 12:25
 20/26 anonim ***** válasza:
53%

15

"Furcsán fejezte ki magát, ami a részéről pozitív {megjegyzés volt}, részedről negatív reakciót váltott ki, ezért nem értettétek meg a másik sértődöttségét."

Itt az a probléma, hogy a p.na szó már eleve nem kedveskedő. Semmi baj nincs vele, de normálisan a p.nci szót használjunk inkább.

Nekem mondott olyat pasim, hogy "szép a p.ncid ebben a bugyiban", de nem hangzott el sem a p.na szó, sem a "de nagy", amiről nem tudni, hogy most jó vagy rossz.

Kb. mintha én azt mondanám, hogy "de érdekes a fütyid". Hát most erre varrjál gombot. Ez most jó vagy rossz? (Azért fütyit írok, mert a férfiak nemes szervére nincs igazán negatív hangzású szó, ezért ilyen gyerekeset választottam.)

2021. máj. 26. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!