Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám ezt lezárni végleg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám ezt lezárni végleg?

Figyelt kérdés
Kb. fél éve van az életemben egy srác akivel már az elején nehezen indultak a dolgok, rendegeteg veszekedtünk de a végén mindig visszajött, akármi is volt. Amikor megelégeltem a viselkedését, elmondtam neki, hogy szakítani akarok és hogy miért. Utána mindig az volt, hogy ő kimagyarázta azt, hogy de miért ne gondoljam azt hogy emiatt én szakítani akarok és ez miért hülyeség. A végén addig beszélt rá és kedveskedett hogy már belefáradtam és azért békültünk ki. Tudom, hogy a határozatlanságom itt nagy probléma. Viszont az utóbbi hónapokban úgy érzem sokat javult a kapcsolatunk, de én már közel sem érzem magamat szerelmesnek, hiába jobb a helyzet. Igaz, még most is vannak dolgok amik nagyon zavarnak. Viszont akárhányszor volt ilyet, a srác borzaztóan tapadós és soha nem tudom lerázni. Amikor letiltottam mindenhonnan, az anyja hívogatott, ha neki nem vettem fel, a házunk előtt jelent meg. Elhiszem, hogy szeret, viszont nagyon önző módon teszi, akkor is amikor nincsen semmi probléma. Pontosan tudom, hogy ez ideig óráig mehet ez, de sokáig nem. Még soha nem voltam ilyen kapcsolatban, a szakításban is nagyon rossz vagyok, szóval hogyan tudnék egy ilyen emberrel szakítani végleg? Mindketten húszas éveink elején vagyunk.

2021. máj. 24. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Úgyhogy, közlöd vele, Józsi elég volt. Te jobbra, én balra. Aztán nem hallgatod meg az utólagos kedveskedéseket.
2021. máj. 24. 21:07
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha szakítasz vele tarts ki a dontesed mellett. Egy ido utan úgyis lekopik.

Ne írj vissza, ne vedd fel a telót. Ha ott áll a házatok előtt akkor ne menj ki.

Esetleg ha eldurvulna a helyzet, fel is lehet jelenteni zaklatás miatt.

Ne légy kedves, de ha bunkó nem szeretnél lenni, akkor csak szimplán ignoráld. Ne tudjon megtalálni.

Kitartást!

2021. máj. 24. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!