Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom olyan tipikus szitukba keveredik ami egyenes út a megcsaláshoz, csak tehetetlenul nézzem végig és ennyit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Mutatott egy beszelgetest hogy a számát kérték, mert meg akarják adni x nek akit korrepetálni kene.

Aztan gyors törölte a beszelgetést elottem, hogy ne nézzem mikrol irkáltak azelott, de ő azt mondta hogy altalaban mindig törölget amugyis lenyegtelen beszélgetéseket.

Szoval majd korrepetálni fog vkit..

Annyira tipikus jelenet van elottem..

És én mint bnő, mindezt csak vêig tudom asszisztálni, ahogy alakul ez az..?

Persze hogy olyanokat mond hogy nem áll semmi szandékában bla bla bla..

2021. máj. 23. 15:42
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

De ezt leszamitva is rengeteg férfi akar segíteni ha bármire csak szükségem lenne..

Ezért sem értem a barátomban honnan ez a naaagy önzetlen segitőkészség..annyira ismerem már ezeket a ffi "segítségeket."

Mindenesetre közöltem vele, okes segíthet nyugodtan, mert ha olyan ártatlan tényleg úgyis a dolog, akkor én is el fogom fogadni a tényleg olyan ártatlan segítő ffi kezeket..

Nah hirtelen válasza persze, csak én kellekk soha senki más és bla bla.

De szóval csak úgy miheztartas végett jó ha tudja ezeket. Így döntöttem.

2021. máj. 23. 18:22
 12/34 anonim ***** válasza:
95%
Ezt hivjak jatszmazasnak. Regen rossz, amikor mar ezzel kell osszetartani egy kapcsolatot. Te ezt nem ismered fel?
2021. máj. 23. 18:29
 13/34 anonim ***** válasza:
69%
Szegény, jobban járna, ha elengednéd inkább. Végleg. 🙄 Ekkora hárpia mellett az sem lenne csoda, ha egyébként normális pasasként félrelépne.
2021. máj. 23. 18:30
 14/34 A kérdező kommentje:

De ugy nézbki csak ez hat..egyből en lettem az akit hirtelen most örökkön örökké akar es bizzak benne meg a stb.

Addig míg csak arrol papoltam hogy tartok ettol a helyzettol meg nem bizonygatott semmit hanem félvállrol vette és lekezelt.

2021. máj. 23. 18:31
 15/34 A kérdező kommentje:

13 vagy te vagy naiv es ostoba.

Az ilyeneket mint te, meg siman at..nak a palankon.

2021. máj. 23. 18:32
 16/34 anonim ***** válasza:
93%
Nyuszika, 24 éve vagyok a férjemmel, aki egy csupa nőből álló irodát vezet. Sosem csalt meg, szuper a házasságunk. És tudod miért? Mert beszélgetünk. Nyíltan kimondunk mindent és elhisszük azt, amit a másik mond. Azt is megbeszéljük, ha szar valami, azt is, ha épp nagyon jó. És éppen emiatt, mert ilyen a házasságunk, fel sem merül, hogy bárki másnál kellene keresni a hiányzó darabokat.
2021. máj. 23. 18:39
 17/34 A kérdező kommentje:

En viszont egy valodi potens ffivel vagyok egyutt, aki imádja a szexet. Nagyon.

Erről is beszéltem vele hogy remélem megérik majd egyszer a kapcsolatunk arra, ami túlmutat majd egyszer, ilyen kisebb "apróságokon", es nem ezeken/hasonlókon fogunk örökké rágódni.

Erre nem volt válasz.

Maradt a miheztartás értelmezése részére.

2021. máj. 23. 18:43
 18/34 A kérdező kommentje:
Arra már viszont kaptam az elegendő válaszokat..
2021. máj. 23. 18:44
 19/34 anonim ***** válasza:
95%
Ez a kapcsolat neked jó ezzel a csodálatos potens férfival?
2021. máj. 23. 19:00
 20/34 A kérdező kommentje:

Még elmegy, adok ennek esélyt, nem egy több éves kapcsolat még.

Még alkalmazkodunk alakulunk egymáshoz, van benne ismerkedési szakasz is még, kiforratlan.

Eddig már letett annyit az asztalra, hogy járok vele es nyitok a komoly kapcsolatra vele. De még azért vannak sarkalatos pontok bőven. De annyit már tényleg tett/bizonyított, hogy látok a kapcsolatunkban viszont ráciot is, azaz úgy érzem, hogy van esély ebből még bármire is. Határok nélkül is.

Vannak döccenős pontok ugyan, de ez lehet kell is, hogy még jobban megismerhessem.

2021. máj. 23. 19:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!