Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem dicsér, és vonzódik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem dicsér, és vonzódik hozzám eléggé?

Figyelt kérdés
Még csak 3 hónapja vagyunk együtt, de már romlott az egyébként is nagyon kevés önbizalmam. Mindig kis húsosnak nevez, folyton győzköd, hogy menjek sportolni, és soha nem bókol. (173cm vagyok, és 57kg) Múltkor 2órán keresztül készülődtem, kivételesen sminkeltem (mert amúgy nem szoktam) és csak annyit tudott kinyögni, hogy: nem lett kicsit sok a smink? Pedig abban reménykedtem, hogy tetszeni fogok neki. Én folyton elmondom, hogy mennyire bejön a stílusa, haja, szeme, szája, hogy ránézek és egyszerűen elképedek, hogy milyen jóképű barátom van, ő meg csak sérteget. A hajamat általában dicsérni szokták, mert derékig érő és egészséges, ezért rákérdeztem, hogy neki bejön e, hogy ilyen hosszú, és azt mondta, hogy a rövidebb jobb lenne, mert ez túl kislányos. 2x mondta már, hogy szépnek tart, de ez nagyon kevés ennyi idő alatt, főleg ilyen sok sértegetés mellett. Miért csinálja, amikor így is teljesen önbizalomhiányos vagyok? Múltkor vettem új fehérneműt, hogy szexibbnek érezzem magam, de észre se vette, nem mondott rá semmit. Nekem ez nagyon rosszul esik, de nem akarok szólni, mert azt akarom, hogy úgy dicsérjen meg, hogy az szívből szól, és nem csak azért, mert "kell". Biztos bejövök neki, ha összejött velem, de akkor miért nem mond soha semmi szépet? Mit tegyek? Vagy ez normális, és el kéne fogadnom, hogy ő ilyen tipus? Köszi a válaszokat:) 21/L 24/F

2021. máj. 22. 21:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
19%
Tipikus! Mindegy csak jól nézzen ki.
2021. máj. 23. 19:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják úgy, hogy bántalmazás. Azért kritizál folyton, mert ő egy bántalmazó, te meg egy bántalmazott nő vagy.
2021. máj. 25. 01:02
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
Azert csinalja ezt mert ha a sárba tiporja az önbecsülésed majd nem lesz merszed elhagyni sem, oda leszel ragasztva mellé míg ő félrek*r fűvel fával, téged otthon sérteget és irányít, estleg be is húz egyet kettőt ha nem fogadsz szót. Te meg nem mered elhagyni mert egy semmirevalónak érzed magad, csúnyának és elhiszed neki hogy senkinek sem kellesz másnak.
2021. máj. 25. 19:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Jól mondják, hogy bántalmazó. Most azt mondja higy husi vagy, ha fogynál, akkor meg hirtelen gebe lennél. Most kislányos a hajad, röviden meg nyanyás vagy fiús lenne. Hidd el hogy minél tovább tűrsz, annál rosszabb lesz, annál többet fog magának megengedni veled szemben.

A bántalmazó nem azért van veled, mert szeret, hanem mert energiát nyer belőled.

2021. máj. 25. 19:37
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
14. Már nem azért, de a gyk is erről szól. Itt mindenki bántalmazó, mert folyamatosan a fikázás megy! Aki nem ért egyet, az máris szívja a másik energiáit.
2021. máj. 25. 22:01
 16/17 FoxtrotLidérc ***** válasza:
15: Te ember... Felfogod te, hogy mi ebben az esetben az alapprobléma? Van egy lány, aki köszöni szépen jól ellenne. Erre van egy ilyen g*c*szájú, aki mindenbe is beleköt, ami a lánnyal kapcsolatos. Akkor f*sz*rt jött vele össze, ha nem jó neki úgy ahogy van?
2021. máj. 25. 22:17
 17/17 anonim ***** válasza:
23%

Én ezt felfogtam már a kérdésnél is, szóval a kérdés nem is kérdés! Egy értelmes és erős nő 5 perc alatt dobná az ilyen pasikát. Nekem sosem voltak ennyire gyenge nőim, szóval ez a viselkedés számomra értelmezhetetlen!

Oké, megértem, vannak kapcarongy, szolga típusú nők, akikbe ha az orrát fújja az ember, akkor is mosolyog hozzá. Én mint férfi messziről kerültem az ilyeneket, ugyanis ha te céltudatos vagy, határozott, az ilyen nők csak lehúznak. Egyébként meg a zsák a foltját szindróma, van egy gyenge nő, és egy mihaszna pasi. Tökéletes! A lány ide jött panaszkodni, otthon meg gondolom mindenhez vigyorog, meg mindent megtesz a cuki-muki hapsijának, csak ott ne hagyja.

... de tényleg! Mi a kérdés??? Ja, az önbizalomhiány? Akkor vagy keressen egy olyan FÉRFIT, aki építi, vagy ne akarjon párkapcsolatot. Sajnos a nőknek ez nehezebb, mert ha kell ha nem, minden nőt 100 pasi környékez meg percenként. Itt már csak az a kérdés, kit választ. Mert a nő választ... A kérdezőnk meg a kérdésében felvázolt pasikáját választotta! Mégis, mi mit tudunk tenni a lelki üdvösségéért?

Kérdező! Szakíts, dobd ki a francba azt a nyomit, majd válassz olyat, aki normális családban nőt fel, kapott nevelést, volt előtte normális nő-férfi modell. Elsőként ez már megteszi.

2021. máj. 26. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!