Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem dicsér, és vonzódik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem dicsér, és vonzódik hozzám eléggé?

Figyelt kérdés
Még csak 3 hónapja vagyunk együtt, de már romlott az egyébként is nagyon kevés önbizalmam. Mindig kis húsosnak nevez, folyton győzköd, hogy menjek sportolni, és soha nem bókol. (173cm vagyok, és 57kg) Múltkor 2órán keresztül készülődtem, kivételesen sminkeltem (mert amúgy nem szoktam) és csak annyit tudott kinyögni, hogy: nem lett kicsit sok a smink? Pedig abban reménykedtem, hogy tetszeni fogok neki. Én folyton elmondom, hogy mennyire bejön a stílusa, haja, szeme, szája, hogy ránézek és egyszerűen elképedek, hogy milyen jóképű barátom van, ő meg csak sérteget. A hajamat általában dicsérni szokták, mert derékig érő és egészséges, ezért rákérdeztem, hogy neki bejön e, hogy ilyen hosszú, és azt mondta, hogy a rövidebb jobb lenne, mert ez túl kislányos. 2x mondta már, hogy szépnek tart, de ez nagyon kevés ennyi idő alatt, főleg ilyen sok sértegetés mellett. Miért csinálja, amikor így is teljesen önbizalomhiányos vagyok? Múltkor vettem új fehérneműt, hogy szexibbnek érezzem magam, de észre se vette, nem mondott rá semmit. Nekem ez nagyon rosszul esik, de nem akarok szólni, mert azt akarom, hogy úgy dicsérjen meg, hogy az szívből szól, és nem csak azért, mert "kell". Biztos bejövök neki, ha összejött velem, de akkor miért nem mond soha semmi szépet? Mit tegyek? Vagy ez normális, és el kéne fogadnom, hogy ő ilyen tipus? Köszi a válaszokat:) 21/L 24/F

2021. máj. 22. 21:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagy vele? Semmi jót nem ad neked. Kis husi? Veled egymagas vagyok, szerintem 57 kilosan zorognenek a csontjaim basszus..
2021. máj. 22. 22:01
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Vágd ki, mert ez egy bunkó. Hidd el fogsz találni olyat, aki minden porcikádat imádja. Ne pazarold az idődet olyanra, akinek nem vagy jó. Hiába töröd magad, ha nem szeret fejre is állhatsz.
2021. máj. 22. 22:18
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
ŐŐŐ na várj, itt valami nem stimmel. Nekem 166 centihez van 50-51 kilóm, ez szokott ingadozni hol lejjebb, hol feljebb, ezért pár mérettel nagyobb ruháim is vannak. ÉÉÉs...tiszta vékony vagyok basszus. Szerintem vagy a mérleg rossz nálatok, vagy a pasid idióta. Nekem is volt egy exem, aki beszólt nekem a tömegem miatt, pedig a hülye is látja, hogy nagyon vékony vagyok. Azért ne kezdj elmenni az anorexia irányába egy buta pronyó miatt. Inkább dobd ki, és egyél egy gofrit. :P
2021. máj. 22. 22:29
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne maradj vele. Teljesen lerombolja az önértékelésed. Én 4 éve járok a párommal, de még mindig bókol. Ez a normális...
2021. máj. 22. 23:02
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Úristen... És még vele vagy. Neked mi bajod??
2021. máj. 22. 23:20
 6/17 anonim ***** válasza:
77%

:D ... és még a kérdező pedálozik egy ekkora bunkónak. Na de leírta a lényeget: "ránézek és egyszerűen elképedek, hogy milyen jóképű barátom van"

Hát kérdező, akkor fogadd el ennek a főnyereménynek ez az ára! Gondolj bele, ha hozzá mennél feleségül, egész életedben elképedhetnél hogy megfogtad az Isten lábát. Egyébként nem is értem miért panaszkodsz! Nem dicsér? Ezt az aprópénzt simán kifizetheted az adoniszi külsővel megáldott lovagodért!

2021. máj. 22. 23:23
 7/17 anonim ***** válasza:
84%

"Vagy ez normális, és el kéne fogadnom, hogy ő ilyen tipus?"

Igen, ez a normális, h szétolt téged mindig. :D XD

Nagyon vicces. Hihetetlenül nem látod át a kapcsolatod, se magad. Téged kapcsolaton belül szét lehetne alázni, és úgy lennél vele h hát ez okés, ilyen a másik.

2021. máj. 23. 05:27
 8/17 anonim ***** válasza:
81%
Az 57 kiló nálam a 164-hez is túlzottan vékonynak tűnt... tudod ki viselné el folyton a beszólogatását. Hidd el találsz ezerszer odaadóbb pasit. Kezd már kicsit jobban értékelni magad. Ennél a fazonnál te többet érdemelsz!
2021. máj. 23. 08:56
 9/17 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Onnan indul, hogy pár hónapja beszéltem egy lánnyal, akinek a sztorija kísértetiesen hasonló a tiedéhez. Egyrészt: LE NE VÁGASD A HAJAD, BAAAAA! :D Utána megkapnád: Lehetett volna rövidebb is...

Ennek a gyökérnek nem fogsz tudni sosem a kedvére tenni. Nagyon leegyszerűsítve: MENEKÜLJ! Nem tud annyit adni, hogy megérje neked szenvedni. Szép fiatal lány vagy - ha elhagyod szerintem instant lesz olyan, aki a "fél veséjét adja egy mosolyodért". :))) Ez a s*ggf*j akármit is mondjon, ne hidd el neki!

2021. máj. 23. 10:42
 10/17 anonim ***** válasza:
76%
De mivel áááállati helyes, ezért eltűröd, hogy bunkóskodjon veled... akkor szép éveket együtt.
2021. máj. 23. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!