Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon nagy hülyeséget csinált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy hülyeséget csináltam ezzel?

Figyelt kérdés
Nagyon fiatalon jöttünk össze, majdnem 10 éve együtt vagyunk. A páromnak én vagyok az első... Haldoklik a szexuális életünk, ő nagyon kíváncsi másokra(en is..) . Nem, nem kamu, elkuldtem nőként egy prostihoz... Szerintetek?
2021. máj. 22. 17:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Na...legközelebb meg majd Pakisztánba küldöd hastáncolni?
2021. máj. 22. 18:05
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Remélem ott összeszedni valamit, megérdemelnéd.
2021. máj. 22. 18:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Most fog ragadni más nők ízére. Ennek a kapcsolatnak annyi. Nem azért nincs szex mert kíváncsi másra hanem mert már un és nem kíván téged. Engedd el
2021. máj. 22. 18:29
 14/15 anonim ***** válasza:
21%

Megertesre ilyen primitiv oldalon ne szamits. Igazabol a kolcsonos tapasztalatszerzes el is tavolithat, de akar meg jobban kozel is hozhat titeket egymashoz.

Ugy lenne jo, ha tarskereson szigoruan szexkalandra keresnetek magatoknak olyat, aki nincs becsapva.

2021. máj. 22. 19:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezzel pontot is tettel a 10 eves kapcsolatra.
2021. máj. 23. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!