Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehetséges? Létezik, hogy valaki nem képes feldolgozni?
18 éves fiú vagyok, és egyszer megcsaltam a barátnőmet. Most derült ki, hogy rákos, és bizonytalan, hogy mi lesz vele. Én nagyon szeretem, és minent megtennék érte! De hát megtettem a legundorítóbb dolgot, és ez már egy éve volt. De ő minden nap gondol erre. És sír ha szóba kerül valami hűtlenség téma. Az lehet hogy nem tudja feldolgozni azt hogy megcsalták?
Ez lehetséges?
Ronthatok ezzel az állapotán?
....
nem akarom elveszíteni:(
hát ezt kár volt...szerintem ez ronthat az állapotán...nem a gyógyulásával foglalkozik, hanem ilyen negatív dolgok járnak a fejében...gondolom sokszor nincs emiatt JOGOSAN jó kedve, és hát mit vársz egy szomorú embertől? betegen is legyen életvidám? és azért kitartása is legyen h leküzdje a rákot??? azt tanácsolom legyél olyan sokat mellette amennyit csak tudsz, és semmiképp ne hozd fel neki a hűtlenség témát, ha pedig másh kerül szóba akkor tereld a szót, hanyagold a témát! biztosan attól is tart h ha egyszer megtetted, akkor másodszor is simán megteszed, de éreztessed vele h szereted és idővel talán jobb lesz!
hülyeség volt amit csináltál...látod , gondolod milyen következményekkel is járhat!
vagy inkább mérlegelj h mi lenne a jobb... ha békénhagyod vagy ha sokat veleevagy...mindkettőnek van elöl és hátulütője is....
a csaaj helyébe a lelkem mélyén én akkor is annak örüklnék ha velem lenne a barátom! 2. válaszoló voltam
és én hagyjam el? de hát az nagyon szemét dolog lenne! hogy hagyhatnám én el?
de mikor fog megbocsájtani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!