Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jelöl be?

Figyelt kérdés
Sokszor előfordult már, hogy olyan ismeretlen férfiak jelöltek be Instagramon és Facebookon akiknek van barátnőjük. Természetesen mindig elutasítom de ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy mi viszi rá őket, hogy egy ismeretlen nő képeit akarják nézegetni? Nem jó a kapcsolatuk?

2021. máj. 21. 14:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak ezerből egy jöjjön be...
2021. máj. 21. 15:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet mivel van barátnőjük, így gondolják, hogy eszed ágában sem lesz azt feltételezned róluk, hogy nyomulni akarnak, hanem csak érdekli őket, hogy vajon te milyen különleges tartalmakat osztasz meg.
2021. máj. 21. 15:06
 3/12 A kérdező kommentje:
#2 szerinted egy 4 db poszttal rendelkező privát fiók lehet érdekes, ha csak a profilképet látod?
2021. máj. 21. 15:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem lehet tudni, akár hihetik azt is, hogy csak azért 4db poszt van a privát fiókodban, mert esetleg most csináltad nemrégibben, azaz még friss a fiókod.

Instagramon nem is lehet megnézni, hogy ki mikor csinálta a fiókját, még annak sem, akinek nem privát a fiókja.

Egyedül csak a facebookon lehet megnézni, hogy csatlakozott a facebookhoz: 2012. Február...

2021. máj. 21. 15:18
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
A férfiak disznók.
2021. máj. 21. 15:20
 6/12 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti igazad van valóban nem látszik. Csak arra vagyok kiváncsi hogy mi okból lehet.
2021. máj. 21. 15:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Háát, én nő vagyok, de a párommal egy időben elkezdtünk instablogolni és boldog boldogtalant bekövettünk, hogy visszakövessenek😄
2021. máj. 21. 15:39
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó előtti vagyok, akit megszólítottál.

Én például, ha valakit bekövetek instagramon, nem kimondottan az illetőre vagyok kíváncsi, hanem a tartalmakra, amiket megoszt, ha meg nem találom érdekesnek a tartalmakat, akkor tovább lépek.

Valószínű ők is így lehetnek.

2021. máj. 21. 15:43
 9/12 A kérdező kommentje:
Nos, nem tudom, hogy tovább lépnének-e mert nem szoktam engedélyezni amennyiben nem ismerem az illetőt de mindenkinek köszi.
2021. máj. 21. 15:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Instán nem ismerősnek jelölnek, hanem követnek. Azt pedig azért hogy te is visszakövesd és sok követőjük legyen
2021. máj. 21. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!