Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan kapcsolatod ahol elszaladt az idő?
Nekem forditva volt.
Valakivel annyi millio minden tortent velunk a kapcsolatban, míg kb 5 év alatt nem volt annyi elményem mint vele 3 honap alatt!
Megismerni a szuleit tesoit, bandazni a haverokkal, kollegaimmal, megismertem kapasbol vagy 200 embert, napi szinten buliztunk is, kulonbozo orszagokba utazgattunk, szabalysertesek, rendorsegi vallatasok, motozas, fegyverek, kocsit is megtanultam vezetni, aztan el is tevedtem vele, terhesség, kb 3 kulonbozo munkahely, gazdagság, 3 telefon, stb.
3 honap utan haza kellett jönnöm pihenni :D
5 év. Mondjuk eljegyzés volt, de sajnos nem volt igazi, komoly szándék mögötte részéről, mint ráébredtem.
Mondjuk nem is az időhúzás hagytam el, hanem azért, mert ahogy haladt előre a kapcsolat, egyre agresszívabb, parancsolgatósabb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!