Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy kérés hogy ne lájkolgasso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy kérés hogy ne lájkolgasson lányokat?

Figyelt kérdés
Titeket zavarna ha a párotok olyan lányokat lájkolna akiket nem is ismer, vagy nem régi barátok, csak szimplán belájkol lányokat?

2021. máj. 18. 08:24
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

És kedves #5

Nem, nem tartom magam csúnyának és még csak önbizalom hiányában sem szenvedek, csak a kapcsolatomból szeretném a lehető legtöbbet kihozni. Meg persze érdekelnek a vélemények, de úgy látszik nem vagyok vele egyedül.

2021. máj. 18. 11:11
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
#7 Mert amit a srác csinál az felnőtt viselkedés? Pont hogy nem. Pont hogy valamilyen kis gyerekkori beragadás a gyereknél, hogy ez kell neki az önértékeléséhez, a függőségről már nem is szólva. Engem pont az zavarna ebben, hogy nem egy önbizalomhiányos kisfiúval akarok párkapcsolatot, hanem egy férfival, akinek rendben van az önbecsülése, nem kell hozzá semmi pótcselekvés.
2021. máj. 18. 17:00
 23/32 A kérdező kommentje:
Kedves #22 sajnos én is ezt érzem, hogy ez egy pótcselekvés és kell neki, az önbizalmának. Ez bánt az egészben.
2021. máj. 18. 17:08
 24/32 anonim ***** válasza:
37%
Lajkold te is a pasikat
2021. máj. 22. 11:29
 25/32 anonim ***** válasza:
70%
az ilyent ott hagynám mint a szrrttttttttttttt!!! Mi vagy te kapcsolat függő ? Ha kidobnád jönne a szöveg ...
2021. máj. 22. 12:41
 26/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kapcsolat függő, évekig éltem egyedül.
2021. máj. 22. 12:59
 27/32 anonim ***** válasza:
61%

Engem nem zavarna. 5-éve vagyunk házasok.

De ő nem csinálja, egyáltalán nincs pl profilja se, se insta, se fb, ha valaki elakarja érni kénytelen felhívni. :D

Azért azt már láttam, hogy megnézi a nőket az utcán, és ez nekem tök oké. Van sok lány barátja is, bár velük azért én is jóban vagyok.

Van egy nagyon nagyon jó lány barátja, tök lelkizős a kapcsolatuk, és örülök neki hogy nem csak velem, mással is megtudja osztani a lelki dolgait. Vagy belőlem csak hiányzik a féltékenység, vagy nincs akkora egóm?

Nagyon erős a kapcsolatunk, közhely, de együtt vagyunk jóban-rosszban, még nagyobb közhely de, ő nem csak a párom hanem a barátom is, nem leszek féltékeny ha megtetszik neki egy másik nő, mert bízom benne. Hadd legeltesse a szemét, ha ő ettől jobban érzi magát. Olyan szép nők vannak ezen a földön, én is néha elcsodalkozva nézem őket.

2021. máj. 22. 14:00
 28/32 A kérdező kommentje:
Kedves #27, végülis örülök hogy leírtad a kapcsolatotokat, de én nem tartom “normálisnak” ezt a “nem leszek féltékeny, ha megtetszik neki másik nő”- szerintem az már régen rossz, ha valaki más megtetszik neki. Egyébként én csak a lájkra gondoltam, tőlem azt néz akit akar, csak nem értem minek ennek “hangot is adni”.
2021. máj. 22. 15:07
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki hogy pár napig te lájkolgatsz, színészeket, influenszereket. Ha ettől féltékeny lesz akkor lehet szembesíteni. Ha arra fut ki hogy neki lehet neked nem akkor én nem fojtatnám vele.
2021. máj. 23. 10:35
 30/32 anonim ***** válasza:

Teljesen jogos a kiakadásod, vagy valóban már függ a "kúrólájkoktól", és nem tudja magát kontrollálni, vagy nem érzi a helyzet súlyosságát/fontosságát!

Remélem sikerülni fog megbeszélni!

Lányok! Egy tuti bevált tipp: Ha ismerkedtek először nézzétek el még a kiszemelt insta ismerőseit (oda-vissza), sajnos olyan mint egy tükör!!!

2021. máj. 23. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!