Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek azért, hogy a feleségemből ne váljon szép lassan egy kövér állat?
Már semmi nem használ: szép szó, unszolás, sértegetés, stb.
Egyre lustább is emellett. Minden házimunka rám marad, napi átlag 9 óra munka mellett is.
1es vagyok. Valamit nagyon elneztel, mert 170 cm vagyok és 55 kg. :)
Voltam nagyon kövér. Istenem de sokáig. Sosem fogtam pajzsmirigy betegségre, inzulin rezisztenciára, depresszióra.
Szerintem akinek ez a vesszőparipája nem ismeri be, hogy ő tette tönkre a szervezetét.
Ez tipikusan a tyúk, vagy a tojás kérdése.
Először csak eszel, netán zabálsz, mert szeretsz enni. Utána károsodik a hasnyálmirigy, a pajzsmirigy a sok plusz szénhidráttól. Persze utána ez kiderül, és az emberek rázzák az öklüket, hogy a betegségük miatt nem tudnak lefogyni.
70 kilót fogytam, tudom milyen gyarló,hazug az ember még önmagával szemben is. Csodálom,hogy a férjem velem maradt anno, nem tudom hogy nem láttam mekkora a vész.
Szerintem mindaddig míg nem akar maga változni te hiába mondogatod neki.
Vagy keresel egy csinosabbat mellette, vagy helyette, vagy tűröd.
Mondjuk 10 kiló hízáson én nem verném a palávert,nem tudom mennyit szedett fel, de többet igazan nem kéne.
15 Hagyd már az ilyen trágya dumákat. Még a végén a másik fél lesz a hibás, mert elhagyja magát az egyik.
Nevetséges. Nem tartozik felelősséggel érte. Nem a kutyád, akit te etetsz.
És ha a párom megsért, akkor nem is mosok a héten hajat??
1.
Így van váljon el, és keressen magának egy hozzá hasonló igénytelen kövér férfit.
Ki gondolná, hogy ha sértegeted a nejed, hogy lassan egy kövér disznó lesz, azzal pont az ellenkezőjét éred el annak, amit akartál!!! :O
Nemtom, főzz neki egészséges, finom ételeket, menjetek el együtt edzeni, futni stb.
Valaki írta, hogy ijesztő, hogy 10 év alatt valaki felszed 20 kilót LOL Miért? A 10 év az olyan hirtelen időszak? Kikészítetek :D
19.
Azért mondják mert az esetek többségében így van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!