Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma nagyon osszevesztunk a parommal es ki akart dobni a sajat hazambol! Ha arra kerulne okozna jogi problemat, hogy kitegyem a hazbol?
Aki olyan, hogy "elkezd verni", olyant ne is!
Aki nem tudja szeretni a nőt, az meg se érdemli!
Egyébként férfi vagyok.
Van bőr a pofáján, vastagon!
Milyen jövőt látsz ebben a kapcsolatban?
"Aki olyan, hogy "elkezd verni", olyant ne is!"
Ez a legtöbb férfi.
Az hogy bejelentett lakcíme van valahol, semmilyen jogot nem jelent az ingatlanon. Ez az ő személyes adata, ahogy pl. az anyja neve is az ő adata. Tudod úgymond "fiktiváltatni" a lakcímét, de ettől neki nem lesz kevesebb joga a házon, hiszen az már most is nulla.
Szerencse, hogy haszonélvezetet nem jegyeztetek be, mert azzal tényleg buktad volna a dolgot alaposan.
Kicsit úgy fest, hogy a párod alaphangon egy pszichopata, pl. narcisztikus bántalmazó, hogy eltartatja magát és még haszonélvező is legyen és még a saját házadból akar kidobni. Azért gondolkodj el komolyan, hogy ennyire alulértékeled magad, hogy neked ez megfelel?
Szerintem velem is jobban járnál, mint ezzel a károsulttal.
Igaz 65 éves vagyok, viszont nyugisan kijövök a nyugdíjból, nem kell bejelenteni, nem akarlak kitúrni a házából, és nem nagyon lehet velem veszekedni..😁
Pakold ki ezt az embert, gyorsan!
Ha már csak egyszer is eszébe jutott a házad, az a gondolat már megmarad.
Nehogy engedj bármit, se tulajdon, se haszonélvezet!
Meddig fogod még eltartani?
Csak azt ne írd, " de hát szeretem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!