Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szeretném, hogy a barátnőm ne dolgozzon a későbbiekben, hanem legyen háztartásbeli. Ezt hogy adagoljam be neki?
Feltetem? :o
Az jó, eddig nem tudtam!
XD
"Azt szeretném, hogy a barátnőm ne dolgozzon a későbbiekben, hanem legyen háztartásbeli. Ezt hogy adagoljam be neki?"
Így meséld el neki: "Önbizalomhiányos, neurotikus kontrollőrült vagyok, teljesen az ellenőrzésem alá akarom vonni az életedet, a tulajdonomnak tartalak és mivel meg vagyok róla győződve, hogy egy nulla vagyok, akit rögtön elhagy a nője, mihelyt más férfival szóbaáll, ezért nem akarom, hogy bárkivel találkozz rajtam kívül. Tehát legyél itthon napi 24 órában, heti 7 napon, drágám."
"Oka is van: nagyon féltem őt"
Magadat félted és okkal, mert nincs minden rendben az agyadban. Sajnálom, ha durván hangzik, de ez a helyzet.
Menj pszichomókushoz, ő majd segít. Ha a barátnődet túlzottan leigázod, érezni fogja, hogy a kapcsolatotok egészségtelenné kezd válni és elhagy. Vagyis visszafelé is elsülhetnek a törekvéseid.
ha ripszropsz csinálsz neki 3 gyereket, és rádumálod, hogy legyen főállású anya, akkor összejön. De egyébként tényleg buta vagy. A hitvesi ágyban is megcsal- ha akar- , nem csak a munkahelyen. Pont ezért fogod elveszteni, mert ennyire nagyon félted, és ennyire "kisajátítod"
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!