Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szeretném, hogy a barátnőm ne dolgozzon a későbbiekben, hanem legyen háztartásbeli. Ezt hogy adagoljam be neki?
Jó, de akkor haggyam, had csinálja azt, amit akar?
Ha nem tudom hol van vagy hova megy már megöl a féltékenység!
Én pl nagyon szívesen lennék háztartásbeli,hogy sokat foglalkozhassak a gyerekeimmel,mindig főtt étellel várjam a párom és patika legyen a lakás..de ez sok nőt nem elégít ki, vágynak karrierre és nem szeretnek függeni egy férfitól.
Szóval az éremnek 2 oldala van, viszont a Te érveid sehova sem passzolnak,mert ez egyszerűen agyrém. Ha rátelepszel a barátnődre,akkor egy idő után ezt meg fogja elégelni..tökmindegy,hogy mi az oka (esetedben a beteges féltékenység) de nem lehet egy embert önző módon kisajátítani. A féltés oké, ez teljesen érthető,viszont amit Te leírtál az nem működőképes. Ne így próbáld magadhoz láncolni,mert csak az ellenkezőjét éred el vele!
*facepalm*..ezt a gyereket csinálok hogy megtartsam dolgot a h*lye kis p*csák szokták csinálni, nem érett férfiak, jeszus, vagy birtoklási mániás vagy, vagy egy álomvilágban élsz...
ha csak otthon fog dolgozni (ismerek ilyen nőket) unatkozni fog, még két-három gyerek mallatt is, és előbb utóbb ha nem talál hobbyt (amit nem fog, mert nyilván nem engeded) akkor bizon jön az ágytorna, valaki mással, aki közel van, mert ha ő nem keres nyilván neked kell majd többet dolgozni--> ergó nem lehetsz vele
másrészt akit szeretsz azt nem fosztanád meg az álmaitól, csak mert neked így kényelmes, szóval szerintem nem szereted, bármit is mondasz...nézz csak a lelked mélyére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!