Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt szeretném, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt szeretném, hogy a barátnőm ne dolgozzon a későbbiekben, hanem legyen háztartásbeli. Ezt hogy adagoljam be neki?

Figyelt kérdés
Oka is van: nagyon féltem őt és nem bírnám elviselni, ha elhagyna vagy megcsalna. Ezért azt találtam ki, hogy ha elvégzi a sulit ne dolgozzon, hanem legyen otthon, mint háztartásbeli. És így több idő jutna majd a gyerek(ek)re is és én is sokkal nyugodtabb lennék. Már csak az a kérdés, hogy ezt hogyan mondjam meg neki! Segítsetek pls!
2010. aug. 23. 23:00
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Jó, de akkor haggyam, had csinálja azt, amit akar?

Ha nem tudom hol van vagy hova megy már megöl a féltékenység!

2010. aug. 23. 23:33
 22/36 anonim ***** válasza:
Pedig egyszerű. Te mindig fáradt leszel hozzá, ő nem.
2010. aug. 23. 23:34
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
A párod egy érett nő.Ha odamennek hozzá megtudja magát védeni.És ha nem akarja akkor meg úgysem fogja.Ha szeret nem fog megcsalni.Ha megakar akkor meg úgyis megcsal.Ha otthon van háztartásbeliként ha pedig dolgozik akkoris megteheti.És nem gondolod hogy önző dolog teljesen kisajátítanod a párodat?Oké tiéd valamilyen szinten de ő is hadd élje már az életét.Legalább dolgozni engedd már el.
2010. aug. 23. 23:34
 24/36 anonim ***** válasza:
Úgysem csak a munkahelyen lehet ismerkedni.
2010. aug. 23. 23:36
 25/36 anonim ***** válasza:

Én pl nagyon szívesen lennék háztartásbeli,hogy sokat foglalkozhassak a gyerekeimmel,mindig főtt étellel várjam a párom és patika legyen a lakás..de ez sok nőt nem elégít ki, vágynak karrierre és nem szeretnek függeni egy férfitól.

Szóval az éremnek 2 oldala van, viszont a Te érveid sehova sem passzolnak,mert ez egyszerűen agyrém. Ha rátelepszel a barátnődre,akkor egy idő után ezt meg fogja elégelni..tökmindegy,hogy mi az oka (esetedben a beteges féltékenység) de nem lehet egy embert önző módon kisajátítani. A féltés oké, ez teljesen érthető,viszont amit Te leírtál az nem működőképes. Ne így próbáld magadhoz láncolni,mert csak az ellenkezőjét éred el vele!

2010. aug. 23. 23:36
 26/36 A kérdező kommentje:
Írták fentebb, hogy tegyem próbára. Ez nem rossz ötlet, de gőzöm nincs, hogyan csináljam.
2010. aug. 23. 23:37
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem értem, hogy minek vagy vele, ha nincs bizalom??? Ha szeret, biztos nem csal meg. Akkor fog megcsalni, ha állandóan bizalmatlankodsz vele.
2010. aug. 23. 23:38
 28/36 anonim ***** válasza:
Legfeljebb nem másért hagy el, csak menekül tőled.
2010. aug. 23. 23:38
 29/36 anonim ***** válasza:
A legtöbb nő nem bírja sokáig amellett, akinek minden percéről be kell számolnia.
2010. aug. 23. 23:43
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

*facepalm*..ezt a gyereket csinálok hogy megtartsam dolgot a h*lye kis p*csák szokták csinálni, nem érett férfiak, jeszus, vagy birtoklási mániás vagy, vagy egy álomvilágban élsz...

ha csak otthon fog dolgozni (ismerek ilyen nőket) unatkozni fog, még két-három gyerek mallatt is, és előbb utóbb ha nem talál hobbyt (amit nem fog, mert nyilván nem engeded) akkor bizon jön az ágytorna, valaki mással, aki közel van, mert ha ő nem keres nyilván neked kell majd többet dolgozni--> ergó nem lehetsz vele

másrészt akit szeretsz azt nem fosztanád meg az álmaitól, csak mert neked így kényelmes, szóval szerintem nem szereted, bármit is mondasz...nézz csak a lelked mélyére

2010. aug. 23. 23:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!