Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha az ex a kislányát folyamatosan ránk passzolja?
Ferjnél vagyok....de mindig is tobbre tartottam magamat annal, minthogy egy gyerekes pasival osszealjak, ahol orokre csak masodik lehet. Én nem vagyok másodiknak valo tipus
32-es, még lehetsz:DDDDDDDDD
Kölyökkel a nyakadon. Majd akkor mondjad a pasinak, hogy ne kezdjen veled, mert a kölyköd csak kolonc lesz a nyakán.
"Én nem vagyok másodiknak valo tipus"
Lehetsz még, előbb, mint hinnéd. Remélhetőleg addigra gyereked is lesz már:DDDDDDDDDDDD
#33 #34
Miért gondolod ezt? Nem ismersz, nem ismered a házasságomat sem. (Mielott beszólnál, hogy itt irkálok, csak kínomban teszem.... mert már mozdulni sem bírok a terhessegem utolsó heteiben....)
Nem hiszem, hogy ez megtortenne, de, ha mégis, én akkor sem kezdenék gyerekes pasival. Egyszerüen nem vagyok masodiknak való. Biztos van aki az...én sajnos nem.
Akkor inkább valasztom a szingliséget. - Vagy első vagyok a páromnak, vagy nem kell senki.
33, nekem van gyerekem, csak exem nincs..
Szóval ez mellément, és sosem mondtam, hogy kolonc lenne, hanem amellett érveltem, hogy inkább örülniük kellene, hogy a gyerek az apánál nem csak a kötelező kettő alkalmat, hanem többet is lehet. Mert milyen ember az, aki nem akar többet lenni a gyerekével, mint heti két napot.. illetve milyen ember az, aki azt akarja, hogy a párja érje be heti két nappal a gyerekével..
Nekem is van gyerekem, már elváltunk, de nem zavarna más gyereke sem, hiszen évekig működött a kapcsolatunk a gyerekeinkkel együtt is.
Nem igaz hogy nem bírsz ki pár nap plusszt a kislánnyal.
Mit szóljon az aki 024 ben együtt van a gyerekével? Nekik is van ám nemi életük megoldás kérdése az egész.
Látszik hogy nincs gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!