Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ez zavar?

Osztom a legtöbb választ!
Nagyon tisztességtelen, nem az hogy megnézi őket, mert hát férfiből van. De az, hogy NEKED, a párjának megjegyezni. Én a helyedben elmondanám neki hogy ez így nagyon nem oké.

Mutogasd neki az instán kirakott pasikat, hogy milyen jól néznek ki. Vagy ha filmben van jó pasi, akkor nyáladzál rá feltünően, hogy mennyire beindít stb.
Csináld azt, amit ő, egészen addig amíg ő fel nem hozza, hogy ez őt zavarja. Aztán amikor már ő felhozta, akkor kontrázhatsz, hogy Téged meg az zavar, hogy ő is ezt csinálja. És akkor mehet a kompromisszum, hogy mindketten befejezitek.
bumm!
24F

Hát, ez ritka nagy parasztság! Mi is beszélünk néha másokról, de nem így! A múltkor találkoztunk egy csajjal, aki tok cuki volt, mosolygós és szép, kedves arca volt. Megjegyeztem a barátomnak, hogy milyen szép lány volt. Ő meg válaszolt, hogy szerinte is tényleg szép volt és jó arc. És ennyi. De nem az, hogy "Hú, olyan gyönyörű volt, hogy azonnal gerincre vágtam volna, ha te nem lennél, szívecském!"... Na, meg nem nyáladzunk mások után minden nap, rendszeresen, csak egyszerűen nem tabu megemlíteni egy harmadik személy külsejét.
Nálam kiverné a biztosítékot, ha olyanokat kellene hallanom, mint a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!