Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre mit lehet mondani a lelkébe taposás nélkül?

Figyelt kérdés

Annyira nincs köztünk intimitás már hogy " nincs az az érzés hogy egy csókot adjak vagy legyen valami".

Igazán élünk csak egymás mellett ritkán egy egy csók van .

Próbáltam szólni segíteni neki a fogyásban de igazán semmit nem tett csak ímmel-ámmal.

De megkerdezte tőlem hogy undorodom e tőle? - mivel annyira nincs már szinte érintés se, de erre mit lehet mondani?- ha tudja a véleményem a súlyával kapcsolatban és hogy már annyi mindent mondtam segítsegként mégse tett semmit.

Nem undorodom de már nem látom benne azt lányt akivel össze jöttem, nem vonz így..

2021. máj. 14. 08:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hogy hogy mit?

"Ne haragudj, de részemről mar régen nincsenek érzelmek. Nem akarom így leélni az életem, és ennél te is jobbat érdemelsz. Ideje lezárni, és külön folytatni."

De ha erre nem vagy képes, akkor nyalj alá rendesen, és repázd addig, amíg a neved sikítja, különben nem fogod tudni tovább azt hazudni, hogy nem undorodsz tőle. Teljesen nyilvánvaló, hogy hozzá se tudsz érni öklendezés nélkül. Biztos klassz lehet így élni mindkettőtöknek.

2021. máj. 14. 08:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem lehet megváltoztatni egyetlen másik embert sem erőszakkal, ezt jegyezzük már meg! Mindenki csak maga miatt képes változni.

2. Szerintem borzasztóan felszínesek azok a kapcsolatok, amelyek elcsúsznak egy kis hízás miatt. Pedig szinte természetes, hogy ahogy idősödik az ember, lelassul az anyagcseréje, már nem lesz olyan vékony, mint 18-20 évesen. Nyilván más az, ha 20-30 kiló hízásról beszélünk, az már tényleg nagy változás, de szerintem simán parádéznak itt 5-6 kg miatt is.

3. Csak azon csodálkozom, hogy még egyikőtök sem szakított. Valamilyen téren mindketten gyengék vagytok, mert inkább benne maradtok egy olyan kapcsolatban, ami semmi jót nem ad, csak hogy ne legyetek egyedül.

4. Ha mégis elszánod magad a szakításra: "Ne haragudj, de már nem érzem azt, amit az elején. Úgy érzem, nem te vagy számomra az igazi, és nem veled képzelem el a jövőmet. Nem szeretnék haraggal elválni tőled, de ezt már nem tudom folytatni.

2021. máj. 14. 08:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Neki nem prioritás az egészséges testsúly, ha fejreállsz, sem fog ez változni. Keress olyan nőt, aki hasonlóan gondolkodik, mint te. Ez olyan értékrendbeli különbség, ami 99% feloldhatatlan. Az 1%-ra ne építs.

Én megkerestem azt a nőt, akivel majd idősen is tudok túrázni, bicajozni, tehát mozogni. De ezt nem nekem kellett neki magyarázni, ő ilyen. :)

Mindketten jobban jártok így. Ember, nem kívánod őt. Ez nem lesz jobb.

2021. máj. 14. 08:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
#3 voltam, még plusz: nyilván pár kg zsír nem válóok (télen, tömegelés közben rám is feljön átmenetileg :), de egy mozgáshiányos, folyamatosan hízó ember (ha férfi, ha nő) nem kívánatos. Itt gondolom az utóbbiról van szó.
2021. máj. 14. 08:53
 5/5 anonim ***** válasza:
49%
Azt tapasztaltam, hogy a szerelem, a lángolás időről időre megújítható, visszahozható. Azzal nincs gond, ha jön egy időszak, amikor inkább csak baráti szeretet van. De ahol a testi vágy megszűnik, nincs szex, és akkor se jó, ha csináljátok, annak annyi. Azt nem lehet újra visszahozni. Sokszor úgy se, ha az egyik vagy mindkét fél külseje javul, mondjuk lefogy.
2021. máj. 14. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!