Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudhatnám, hogy őszinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatnám, hogy őszinte a közeledése?

Figyelt kérdés
Párom gyermekéről van szó, 15 éves lány. A szülei elváltak, én vagyok az apja "új" párja, lassan két éve. Az elején a lány hallani sem akart rólam, elhordott mindennek (az anyja és a családja befolyásolta ellenem), nem hittük, hogy eljön valaha az az idő, hogy ad egy esélyt nekem, nekünk. Ez nemrég mégis bekövetkezett, már négy alkalommal csináltunk közös programot hármasban, én úgy láttam, nagyon jól érezte magát, az apjának azt mondta, megkedvelt engem, de mégis van egy-két apróság, ami feltűnt, és amiért én nem érzem őszintének. De lehet hogy csak én vagyok paranoiás. Többször láttam például, hogy amikor azt hitte, nem látjuk, pofákat vágott, és többször láttam rajta ideges, feszült arckifejezést, mint aki a pokolba kívánja az egész helyzetet, közben pedig mosolygott. Egyszer azt is láttam, ahogy a telefonjával a kezében fotózta a nappalinkat, aztán úgy tett, mintha csak szelfizne, zavarba is jött. Talán ezek apróságok, de valahogy nem érzem őt őszintének, de nem tudom mi lenne a célja azzal, hogy a szemembe kedves, a hátam mögött meg esetleg mégsem kedvelt meg, furcsa volt eleve az is, hogy sokáig hallani sem akart rólam, aztán hirtelen mégis kíváncsi lett és azonnal találkozni akart. Nekem nincs saját gyermekem, nem tudom milyen anyának lenni, próbálok jól "teljesíteni", de nincs ebben tapasztalatom. Mit gondoltok, honnan tudhatnám meg, hogy őszinte az érdeklődése, vagy van valami hátsó szándék emögött?
2021. máj. 11. 12:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%

Na megmondom a tutit:

anyu a pici lányát használja fel arra, hogy kémkedjen ellened, kedves kérdező

minden amit teszel, megy az infó anyucinak, szóval ez van, ezt kell szeretni

hálistennek nincs se feleségem se gyerekem és nem is lesz :)

2021. jún. 7. 15:11
 12/14 anonim ***** válasza:
88%

15 évesen én is mindenre pofát vágtam. (Sokszor most is)

Viszont a nappali fotózása gyanús, azért legyél résen. Lehet hogy közvetít anyukanak. Valószínű össze is van zavarva, nalatok lehet tenyleg jól érzi magát de ha az anyjának bevallja cirkusz van, sőt lehet ki van adva hogy kemkedjen. Szóval egy erzelmi hullamvasút az egesz neki. Szerintem legyél óvatos de ne add a tudtára hogy gyanakodsz

Egyelőre várd ki a végét. Valoszínű egy eszköz az anyja kezében.

2021. jún. 7. 18:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Azért egy gyerekről van szó, azt ne felejtsük!

Anyuci mit ér a fényképekkel?

Barátkozz vele beszélgess, ne görcsölj.

Az én lányaim nem voltak az új párom ellen, de kellett egy év, mire igazán felszabadult lett a légkör. 16, 14 évesek voltak.

2021. jún. 8. 22:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

13, logikus magyarazatot ne remelj, de vannak ilyen beteg agyuak akik kemkedtetik a gyereket. En se hittem volna hidd el.

Persze ez csak egy lehetoseg itt, nem tudni mi a helyzet, lehet tenyleg csak annyi hogy ido kell neki. Csaladon belul nalunk tobb valas is volt, az egyik esetben ugyan nem kemkedett a gyerek, de az ex igencsak rosszul viselte ha a gyerekek jol erzik magukat, pedig csak nalunk az unokatestvereiknel voltak. El se tudom kepzelni mi ment volna ha masik no lett volna a kepben. De anyam is furan reagalt ha neha apankhoz mentunk.

2021. jún. 8. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!