Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatnám, hogy őszinte a közeledése?

Na megmondom a tutit:
anyu a pici lányát használja fel arra, hogy kémkedjen ellened, kedves kérdező
minden amit teszel, megy az infó anyucinak, szóval ez van, ezt kell szeretni
hálistennek nincs se feleségem se gyerekem és nem is lesz :)

15 évesen én is mindenre pofát vágtam. (Sokszor most is)
Viszont a nappali fotózása gyanús, azért legyél résen. Lehet hogy közvetít anyukanak. Valószínű össze is van zavarva, nalatok lehet tenyleg jól érzi magát de ha az anyjának bevallja cirkusz van, sőt lehet ki van adva hogy kemkedjen. Szóval egy erzelmi hullamvasút az egesz neki. Szerintem legyél óvatos de ne add a tudtára hogy gyanakodsz
Egyelőre várd ki a végét. Valoszínű egy eszköz az anyja kezében.

Azért egy gyerekről van szó, azt ne felejtsük!
Anyuci mit ér a fényképekkel?
Barátkozz vele beszélgess, ne görcsölj.
Az én lányaim nem voltak az új párom ellen, de kellett egy év, mire igazán felszabadult lett a légkör. 16, 14 évesek voltak.

13, logikus magyarazatot ne remelj, de vannak ilyen beteg agyuak akik kemkedtetik a gyereket. En se hittem volna hidd el.
Persze ez csak egy lehetoseg itt, nem tudni mi a helyzet, lehet tenyleg csak annyi hogy ido kell neki. Csaladon belul nalunk tobb valas is volt, az egyik esetben ugyan nem kemkedett a gyerek, de az ex igencsak rosszul viselte ha a gyerekek jol erzik magukat, pedig csak nalunk az unokatestvereiknel voltak. El se tudom kepzelni mi ment volna ha masik no lett volna a kepben. De anyam is furan reagalt ha neha apankhoz mentunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!