Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatnám, hogy őszinte a közeledése?

Szerintem kicsit túlgondolod. Igen lehet csak tetteti. De még csak 15 éves, kamasz. Valószínűleg kinövi. Igen, lehet nem kedvel.
De nem egyedi eset.

Súgom halkan hogy soha nem fog kedvelni. Ez a színjáték az apja kedvéért van. A háttérben ő nagyon durván be fog kavarni. És ezek a dolgok csak arra jòk hogy mondhassa ő mindent megtett....
Én nem dőlnék be ennek.

5: igen, ezen vagyok, hogy minél többet beszélgessünk, hogy ha esetleg van is velem szemben ellenérzése, akkor azok a gondolatok elsimuljanak benne, ha megismer :)
6: nos igen, ez sajnos bennem is felmerült, nagyon remélem, hogy nem erről van szó :( a szülők a legszükségesebbeken kívül egyáltalán nem beszélnek egymással, a nő a válás óta gyűlöli a páromat, mert a párom kezdeményezte a válást, a nő maradt volna a házasságban

6-os vagyok: akkor nemcsak nekem gyanús. Sajnos benne van a pakliban, szerintem, hogy ha kinyomozgatta magát, pálfordulás és már nemcsak akkor fog pofákat vágni, amikor úgy gondolja, nem látjátok...
Apukáját sajnálom. Nagy csalódás lesz neki, ha ez derül ki.

Én abban a korban még a saját szüleimre is pofákat vágtam. Ne vedd magadra, majd benő a feje lágya.
Ám ahogy előttem irták, a nappali fotózgatás tuti az anyucinak ment. Milyen egy keserű nő lehet az, hogy úszitja a saját lányát.. nem csoda hogy a pasid ott hagyta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!