Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire riasztja vissza a 22-25 éves pasikat a komoly kapcsolattól, ha egy velük egyidős lány szűz még?
Viztos, hogy e miatt az infó miatt hátráltak meg? Nem lehet, hogy mégiscsak "elutaítóan" viselkedsz vagy prűd megnyilvánulásaid vannak?
És... nem értem. Minek ilyesmit elmondani? Akkor érdemes elmondani amikor a másik már fülig szerelmes és akkor tuti nagyon megértő és kedves lesz ez ügyben is.
Ráadásul, addigra mire a szexre kerülne sor – jó esetben – már töténik köztetek sokminden ami megmutathatja, hogy nem lenne ellenedre a dolog :D Konkrétan: ha a petting során nem viselkedsz úgy, mint aki sose látott még fütyit akkor hidd el, a partnered boldogan lesz az "első" az életedben.:)
Hat en csak annyit tudok irni, hogy idosebb voltam nalad mikor elvesztettem a szuzessegem...es nem mondtam meg a fiunak, hogy az vagyok. Mint kiderul kesobb el sem hitte...aztan talaltam mast akinek magasabb szexualis kulturaja volt o egybol levette de nem zavarta a tapasztalatlansagom sot...
Nem kell mindent elfecsegni....
Szia!
Én 21 évesen veszítettem el a szüzességemet. Én is rettegtem mit fog szólni hozzá az akkori pasim. Nem hátrált meg, sőt ellenkezőleg megköszönte, hogy neki adtam. Jelenlegi páromtól megkérdeztem, hogy volt-e már szűz lánnyal. Azt felelte nem, de örült volna, ha ez enyémet ő veheti el. Na látod vannak ilyen pasik is. Nem minden pasi fog visszariadni a gondolattól, hogy szűz vagy.
Fel a fejjel.
Én 20 voltam,mikor először lefeküdtem a a pasimmal!Előtte volt egy csomó srác,aki csak a testemet,akarta,de egy sem tudta,hogy még szűz vagyok!Amúgy ha mégis kiderült,még jobban hajtottak rám,hátha az övék lesz a trófea!Azt tanácsolom keress inkább idősebb pasit,ha olyan emberre vágysz,aki nem dicsekszi el a haveroknak,hogy mi is történt!De ha nem jönnek be az idősebbek,akkor semmiféleképpen sem áruld el,hogy te még érintetlen vagy!Várj egy olyanra,aki majd értékelni fogja!Sok sikert a párválasztáshoz!
Hidd el,nem vagy még öreg!Ráérsz még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!