Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Állandóan piszkál a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandóan piszkál a férjem mióta a lányunk megszületett. Mit csináljak? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Teljesen kikészít... Nincs olyan dolog amiért ne kötne belém.

Én hibám is, mert mióta megszületett a baba egyszerűen nincs időm mással foglalkozni (mivel még mellette egyetemre is járok). A ház szalad, a kaját rendeljük. Egy filmet nem lehet velem megnézni. A feleségi szerepem az konkrétan csak a szexből állt az elmúlt időben. A koronavírus miatt is állandó a feszültség közöttünk a terhesség óta. Őt nem érdekli ez az egész, nem félti a lányát, én meg túlreagálom.

Úgy érzem ezek mellett nem kellene a halálomat kívánnia 2 naponta. Próbálok változtatni, de ha kedvesen kérdezem tőle, hogy pl mit főzzek, mi esne jól neki, akkor is bunkó. Abba is beleköt, hogy hogyan veszem a levegőt.

Most már úgy néz ki több időm lesz egy kicsit (a suli miatt), igyekszem jobban a kedvében járni, de attól nagyon nehéz, mert egy paraszt és nehezemre esik emiatt többet foglalkozni vele vagy kedvesnek lenni. Oké, hogy nem elégedett a körülményekkel, én sem vagyok az, de attól még nem kellene úgy beszélnie velem, mint a sz*rral. Ezt a mondatot naponta mondom neki, még sem érek el vele semmit.

Hogy változtassak, ha nehezemre esik a stílusa miatt többet foglalkoznom vele?

Voltatok már így?

2021. máj. 10. 08:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok! Jackpoint! Jól választott!

Az emberek ritkán váltanak természetet.

2021. máj. 10. 10:40
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
Őszintén gratulálok, hogy egy ekkora tapló prolinak szültél egy gyereket!
2021. máj. 10. 11:45
 13/17 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, minek kellett szülnöd egy szr kapcsolatba?

És ne hazudd, hogy a kölyök előtt minden hiperszuper volt, mert nem igaz. Nyilvánvalóan akkor is tahó volt, de te bemesélted magadnak, hogy a "babuka megváltoztatja". Mint sok ostoba másik nő.

Nem, nem változtatja meg, cserébe szerencsétlen gyereknek egy tapló apja lesz, aki hamarosan úgyis elhagy, hiszen a tke kivan veletek.

2021. máj. 13. 08:50
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
mi a helyzet veletek azóta?
2021. júl. 19. 10:54
 15/17 A kérdező kommentje:

Azóta kitapasztaltam, hogy q baba melyik napszakban van el jobban a járókában, ekkor mindennap rendet rakok mire a férjem hazaér. A takarítást 2 napra bontva oldom meg, mivel a kislány elég érdeklődő így maximum ölbe fogva, de nézi ahogy felmosok, felporszívózok, ablakot mosok.🙂 Bevásárolni továbbra is a férjem jár, mert én gyerekkel nagy bevásárlásokra nem szeretnék menni (a hintában is feláll, ki is esne a bevásárlókocsiból, ha kicsit nem figyelek). Volt, hogy 3-an mentünk vagy kevés dologért kettesben a kicsivel, hogy ne a férjemnek kelljen. Hétvégente főzök, sokszor úgy, hogy a baba eljátszik közben a járókában. Hétköznap általában valami salátás, csirkés, tortillás gyorsan összedobós dolgot eszünk.

Összességében változtak a dolgok pozitív irányba, ami egyrészt annak köszönhető, hogy a kislányunk sokszor egyedül már eljátszik, másrészt pedig annak, hogy jelenleg nekem a suliban szünet van (nem tudom mi lesz szeptembertől...) harmadrészt pedig annak, hogy ahogy lejebb ment a covid a babával kettesben több dolgot le tudok tudni. Most is vannak rosszabb napok, ezek általában akkor vannak, ha a férjem a munka miatt ingerült.

2021. júl. 21. 06:59
 16/17 anonim ***** válasza:
76%
Örülök, hogy változtak a dolgok, viszont ahogy a férjed viselkedett, az nem méltó egy férj /apa szerepben. A legkisebb szarságnál is ugyanolyan paraszt lesz, csak mert a segge nincs kinyalva. Persze kívánom neked, hogy ne így legyen!! ❤️❤️
2021. júl. 21. 09:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta? :)
2022. júl. 2. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!