Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgozni, hogy a családban szétmentek a rokonaink?
Férjem öccse elhagyta a feleségét egy másik nőért. A feleségét nagyon imádjuk, az új nő a teljes ellentéte. Számomra nagyon fura a helyzet.
Nehéz, hogy meg kell játszanom magam a társaságukban, mivel nem helyeslem azt, amit tett.
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Neked ehhez mi a lótök közöd van?
Kész vicc
Milyen aljas a rokonod, hogy nem a TE érzéseidet nézte, hanem, a saját boldogságát merészelte...
Legközelebb lesz kedves téged megkérdezni, és igenis gyereket vállalni, nem holmi kamu indokkal máshova menni :D
Tipikusan az az ember vagy, aki ha már házasság, bele is dögölhetsz, akkor is benne kell maradnod.
Édes istenem, de buta is vagy 👎
Kicsit más, kicsit komolyabb, de hasonló helyzetben vagyok
Én terápiára kezdtem el járni még februárban, csak ajánlani tudom
Látom, itt mindenki téged szid, de meg tudom érteni.
Igen is, van olyan szituáció, amikor az egyik családtagod nagyon antipatikus, sunyi embert választ magának, és ezt rajta kívül mindenki látja. Általában ő is belátja, csak később.
Én is voltam ilyen helyzetben, annyi különbséggel, hogy én voltam az, akinek a párját egyetlen családtag vagy barát sem tudta megkedvelni. Mindig mondták, hogy agresszív, sunyi, nem szeret igazán, és ezt nem akartam elhinni. Aztán 2-3 év múlva kimutatta a foga fehérjét: végigrángatott az utcán a karomnál fogva, ami később belilult, ordibált sokszor, úgyhogy már egy ideje szakítottam.
Természetesen abban is lehet igazság, amit írnak a többiek, hogy igazából te a tesódra neheztelsz, és ezt vetíted ki az új nőre, aki ártatlan is lehet.
Ettől függetlenül én teljesen megértem az érzéseidet, mert egyszerűen van az az ember, akivel egyszerűen utálsz a családi asztalnál ülni, hiába nem te választottad be a családba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!